2021/10/22
۱۴۰۰ جمعه ۳۰ مهر
دیباچه
طرز تهیه 4 نوع ترشی جدید، خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه 4 نوع ترشی جدید، خوشمزه و متفاوت

ترشی های قارچ، خرما، بیبی کورن و کامکوات چاشنی هایی هستند که حتما برای یک بار هم که شده باید آنها را امتحان کنید.

دوات آنلاین -ترشی ها انواع و اقسام زیادی دارند و تقریبا با هر نوع خوراکی می توان ترشی درست کرد. اگر دنبال ترشی متفاوت، جدید و در عین حال خوش طعم و خوشمزه هستید می توانید از راهنمایی هایی که در ادامه آمده است کمک بگیرید.

ترشی قارچ متفاوت و خوشمزه است

ترشی قارچ را امتحان کنید

یکی از ترشی های متفاوت که اتفاقا خیلی هم خوشمزه است، ترشی قارچ است.

 

چی لازم داریم

قارچ تازه : یک کیلو گرم

نمک و فلفل : به مقدار لازم

شکر : یک قاشق مربا خوری

سیر خرد شده : 3 حبه

برگ بو : 2تا 3 عدد

شوید تازه خرد شده : 2 قاشق غذا خوری

آب : 18 پیمانه

روغن گیاهی : نصف پیمانه

سرکه سفید : نصف پیمانه به اضافه  3 قاشق غذا خوری

 

فیلم: طرز تهیه ترشی بامیه با گوجه فرنگی را ببینید

 

طرز تهیه ترشی قارچ

در ظرفی متوسط سرکه، نمک، شکر، سیر، برگ بو، فلفل سیاه و شوید را مخلوط کنید و بگذارید به مدت 10 دقیقه بماند.

 

دو پیمانه آب به آن اضافه کنید و به جوش بیاورید.

 

سپس حرارت را کم کنید  و بگذارید به مدت 5 دقیقه آرام بجوشد. روغن را اضافه و زیر آن را خاموش کنید و کنار بگذارید.

 

16  پیمانه باقی مانده آب را بجوشانید.

 

با 3 قاشق غذا خوری سرکه قارچ ها را بشویید و در صورت بزرگ بودن ریز کنید و به آب جوش اضافه کنید و بگذارید 3 دقیقه بجوشد و از صافی رد کنید.

 

قارچ را در مواد سرکه بریزید و بگذارید 3 دقیقه در آن بجوشد.

 

بگذارید مواد سرد شود سپس در یخچال قرار دهید.

ترشی بیبی کورن یکی از ترشی های جدید است

تا حالا ترشی بیبی کورن خورده اید؟

ترشی بیبی کورن واقعا خوشمزه است. حتما آن را امتحان کنید. این ترشی با بلال درست می شود.

 

مواد مورد نیاز

بلال ریز: 600 گرم

فلفل سبز: 100 گرم

سیر: 50 گرم

سرکه سفید: 2 تا 3 لیوان

آب: یک لیوان

پودر فلفل سفید: به مقدار لازم

نمک: به مقدار لازم

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی کلم قرمز فوری

 

دستور تهیه

ابتدا در یک ظرف مناسب سرکه و آب را روی حرارت قرار داده و بجوشانید.

 

سپس بلال ها را افزوده و بگذارید به مدت 5 دقیقه همراه با آب و سرکه بجوشند.

 

 سپس بلال ها را آبکش کرده و پس از خنک شدن آنها را داخل شیشه ترشی بریزید.

 

 مخلوط آب و سرکه ای که بلال ها داخل آن جوشید را بگذارید خنک شوند و پس از افزودن پودر فلفل و نمک داخل شیشه روی بلال ها بریزید.

 

 پوست سیرها را گرفته و همراه با فلفل سبز ها داخل شیشه بچینید تا فضاهای خالی آن پر شود.

 

 مجددا مقداری از مخلوط آب و سرکه روی مواد بریزید تا شیشه کاملا پر شود.

 

پس از بستن در شیشه یک هفته زمان بدهید تا ترشی آماده مصرف شود.

ترشی کامکوات خاص و متفاوت است آن را در خانه درست کنید

ترشی کامکوات؛ جدید و خوشمزه

ترشی کامکوات را با پرتقال های تزینتی که در خیلی از میوه فروشی ها وجود دارد درست می کنند.

 

مواد اولیه

پرتقال ریز زینتی : ۲ کیلو

سرکه : ۲ لیتر

نمک : به میزان لازم

شکر : ۲۰۰ گرم

 

ترفند: چه کار کنیم ترشی کپک نزند

 

روش درست کردن ترشی کامکوات

ابتدا پرتقال​‌ها را بشویید و با چنگال چند سوراخ روی آن‌ها ایجاد کنید.

 

برای گرفتن تلخی آن‌ها را در آب سرد بگذارید و یک شبانه‌روز صبر کنید.

 

بهتر است چند بار آب آن را عوض کنید.

 

در مرحله بعد پرتقال‌ها را در قابلمه بریزید و با حرارت بالا به مدت پنج دقیقه بجوشانید و بلافاصله در آبکش بریزید و زیر آب سرد بگیرید تا شکل خود را از دست ندهد.

 

مرحله جوشیدن را می‌توانید دو بار انجام دهید. ولی دقت کنید شکل آن‌ها حفظ شود.

 

پس از صاف‌کردن بگذارید خنک شود و بعد در ظرف شیشه‌ای مناسب بریزید و سرکه را ​ همراه نمک و شکر به آن اضافه کنید.

 

این ترشی در دمای معمولی به مدت بیست روز​آماده می‌شود و بعد از آماده شدن آن را در یخچال نگهداری کنید.

از خوردن ترشی خوشمزه خرما لذت خواهید برد

ترشی خرما؛ سریع و متفاوت

ترشی خرما نسبت به بقیه ترشی ها خیلی زودتر جا می افتد و در ضمن برای درست کردن آن نیازی به سرکه ندارید.

 

مواد تشکیل دهنده

خرما: 1 کیلو

سماق کوبیده شده: نیم کیلو

دارچین پودر شده یا چوب دارچین : 1 قاشق غذا خوری(چوب دارچین 2 عدد)

آبلیمو: یک پیمانه

مغز گردو : 100 گرم

دانه انار: 50 گرم

تمبر هندی جوشیده: نیم کیلو

نمک : به مقدار لازم

فلفل: به مقدار لازم

 

راهنمایی: ترشی بادمجان شکم‌ پر را چه طور درست کنیم

 

روش تهیه ترشی خرما

مقداری آب را درظرفی بریزید و سماق را به آن اضافه کنید تا به مدت دو ساعت خیس بخورد.

 

سپس سماق و آب را از صافی رد کنید و آب گرفته شده را در ظرفی نگه دارید.

 

تمبر هندی را نیز مانند سماق مدتی بگذارید تا با چند لیوان آب خیس بخورد و سپس آن را نیز از صافی رد کنید

 

آب گرفته شده از تمبر هندی را در ظرفی بریزید.

 

آب سماق و آب تمبر هندی را همراه با آبلیمو و چوب داچین مخلوط کنید و آن را روی شعله بگذارید تا کمی بجوشد.

 

بعد جوشیدن مواد اجازه دهید تا مواد سرد شوند

 

در این مدت هسته خرما ها را نیز خارج کرده و خرد کنید و به مواد بالا اضافه کنید.

 

می توانید برای بهتر شدن ترشی مواد را مجددا روی شعله بگذارید، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید تا کمی بجوشند و جا بیفتند.

 

در نهایت بعد از برداشتن از روی شعله می توانید انار و گردو را نیز به آنها اضافه کنید و ترشی آماده شده را میل کنید.

 

منابع: غذالند- خراسان- جام جم

 

لباس پایزی با سلام
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.