درآمد 10 میلیاردی یک باند با فروش واکسن قلابی
اعضای این باند پوکه های خالی واکسن آسترازنکا را پر می کردند و می فروختند.
دوات آنلاین -اعضای یک باند که با دسترسی به پوکه های خالی واکسن آسترازنکا، داخل آن آمپول شل کننده عضله و آب مقطر ریخته و به متقاضیان واکسن تزریق می کردند، دستگیر شدند. متهمان با فروش واکسن های قلابی fه ۳۰۰۰ نفر، درآمد 10 میلیاردی کسب کردند.
به گزارش جام جم، از اواخر خرداد امسال پلیس امنیت عمومی تهران گزارش هایی دریافت کرد مبنی براینکه افرادی اقدام به فروش و تزریق واکسن کرونای تقلبی می کنند.
با هماهنگی قضایی پرونده به بازپرس شعبه اول دادسرای جرایم پزشکی ارسال شد.
با دستور بازپرس، ماموران امنیت عمومی تهران تحقیقات برای دستگیری متهمان را آغاز کردند و بعد از دو ماه عملیات، چند روز پیش این باند متلاشی و سه نفر در تهران و مردی هم در کرج بازداشت شد.
در بازرسی از مخفیگاه های آنها واکسن های تقلبی که با آمپول شل کننده عضله پر شده بود، پیداشد.
بازجویی از متهمان
متهمان برای ادامه تحقیقات به شعبه اول بازپرسی دادسرای جرایم پزشکی تهران منتقل شدند، ابتدا اظهارات ضد و نقیض را مطرح کردند تا این که متهم ۲۹ ساله پرونده اعتراف کرد و گفت: از دو سال قبل در بخش پسماند جمع آوری زباله های یک بیمارستان دولتی در کرج کار می کردم. دو ماه قبل که برای سرکشی به انبار رفتم چشمانم به شیشه های خالی واکسن های آسترازنکا افتاد. شیشه ها را سرقت کرده و به خانه بردم، با همدستی سه نفر دیگر که یکی از آنها دکتر بود، واکسن ها را با داروی شل کننده عضله و آب مقطر پر کرده و در شمال تهران به متقاضیان تزریق می کردیم. یک میلیارد و ۱۰۰میلیون تومان سهم من از فروش واکسن های تقلبی بود که با ۱۰۰ میلیون آن، خودروی شاسی بلند خریدم.
در ادامه مردی که تزریق واکسن های تقلبی را انجام داده بود در جریان تحقیقات گفت: دو فرزند معلول دارم که باید هزینه درمان آنها را تامین کنم سال هاست کارم تزریقات است. با شناسایی متقاضیان واکسن، شش میلیون تومان از آنها می گرفتم و واکسن تقلبی را تزریق کرده و کارت واکسن به آنها می دادم، اغلب واکسنها را در خانه ای در شمال تهران تزریق کردیم.
توضیحات بازپرس پرونده
میثم حسین پور بازپرس شعبه اول دادسرای جرایم پزشکی تهران به جام جم گفت: برای چهار متهم پرونده قرار قانونی صادر شده است. گردش حساب مردی که واکسن های تقلبی را تزریق کرده ۴۰۰ میلیون تومان، مرد واسطه گر چهار میلیارد تومان، پزشک داروساز چهار میلیارد تومان و کارگر بیمارستان دو میلیارد تومان بود که همه حسابها توقیف شدند.
وی افزود: از سوی دادستانی انتظامی پزشکان هم برای این پزشک داروساز متخلف پرونده تشکیل شده تا درباره باطل شدن مجوز فعالیت کاری او و محرومیت از کار بررسی های لازم انجام گیرد. متهمان به ۳۰۰ نفر واکسن تقلبی در تهران تزریق کردند که بیشتر آنها افرادی بودند که قصد سفر به خارج از کشور را داشتند، هموطنان نباید فریب تبلیغ برخی سودجویان در خصوص تزریق واکسن را خورده و به آنها اعتماد کنند، برای تزریق واکسن باید براساس فراخوان وزارت بهداشت و در مراکز معتبر اقدام کنند.
12jav.net