2021/04/20
۱۴۰۰ سه شنبه ۳۱ فروردين
طرز تهیه خورشت ماهی با رب انار

طرز تهیه خورشت ماهی با رب انار

خورشت ماهی با ارب انار از جمله غذاهایی است که طرفداران خاص خودش را دارد. دستور پخت آن را بخوانید.

دوات آنلاین -خورشت ماهی شاید غذای چندان رایجی نباشد اما بسیار خوشمزه است مخصوصا وقتی آن را با رب انار درست می کنیم. طرز تهیه این غذا را به نقل از چاردیواری جام جم بخوانید:

 

مواد اولیه برای خورشت ماهی

این میزان مواد برای ۴ نفر کافی است

ماهی بدون استخوان: ۲۵۰گرم

رب انار ملس: ۲قاشق غذاخوری

رب گوجه ‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری

آب نارنج: ۴ قاشق غذاخوری

پیاز کوچک: یک عدد

نمک، زردچوبه و فلفل: به میزان لازم

جوز هندی رنده‌شده: نوک قاشق چایخوری

روغن: به میزان لازم

دانه‌های انار برای تزیین: به میزان لازم

خورشت ماهی را چطور درست کنیم

دستور پخت خورشت انار

ماهی را به شکل فیله درآورده و چند دقیقه در پیاز رنده‌شده، نمک، فلفل و زردچوبه می‌خوابانیم تا مزه‌دار شود سپس تکه‌های ماهی را در تابه‌ای مناسب و با کمی روغن سرخ می‌کنیم.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل قلیه ماهی به سبک بندرعباسی‌ها

 

در ظرف دیگری کمی روغن ریخته و روی حرارت می‌گذاریم و وقتی داغ شد رب ‌گوجه را در آن ریخته و کمی تفت می‌دهیم سپس رب ‌انار، جوز هندی، آب نارنج، نصف فنجان آب، نمک و فلفل را هم اضافه کرده و به تفت‌دادن ادامه می‌دهیم و بعد روی حرارت کم می‌گذاریم و وقتی کمی غلیظ شد آن را به‌طور یکنواخت روی تکه‌های ماهی ریخته و حرارت را کم می‌کنیم تا آرام جوشیده و غلیظ ‌شده و جا بیفتد.

 

در نهایت این خورشت خوشمزه را در ظرف مناسبی ریخته، با دانه‌های انار تزیین‌کرده و با برنج سرو می‌کنیم.

 

نکات آشپزی

اگر رب انار ترش باشد باید آب نارنج را حذف کنیم اما عطر نارنج طعم ماهی را بی‌نهایت خوشمزه می‌کند. در این شرایط می‌توان کمی شکر به خورشت اضافه کرد تا مزه آن ملس شود.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.