اشکنه شنبلیله را چه طور درست می کنند
طرز تهیه کامل اشکنه شنبلیله را که یک غذای حاضر مناسب برای شام است، در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -اشکنه یک غذای حاضری است که تهیه آن به مواد خاصی نیاز ندارد. این غذا را به شکل های مختلف درست می کنند و مثلا بعضی ها به آن گوجه می زنند. طرز تهیه اشکنه شنبلیله را به نقل از ایرنا زندگی بخوانید:
برای اشکنه چه موادی نیاز داریم
تخم مرغ: ۴ عدد
پیاز: ۱ عدد درشت
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک شده: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه: نصف قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
دستور پخت اشکنه شنبلیله
۱. پیازها را بشویید و با یک چاقو مناسب خرد کنید و سپس در یک قابلمه آن را سرخ کنید.
بیشتر بخوانید: اشکنه سیب زمینی و پیاز را چه طور درست کنیم
۲. وقتی که پیازها طلایی شدند آرد و شنبلیله را به آن اضافه کنید و مقداری آن را تفت دهید.
۳. بعد از تفت دادن آخر کار زردچوبه را اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل کوکوی بادمجان
۴. سپس ۳ تا ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید.
۵. در این مرحله مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید.
۶. تخم مرغها را در یک کاسه بشکنید و آنها را کاملاً هم بزنید.
بیشتر بخوانید: غذای حاضری با سیب زمینی چی درست کنیم
۷. در مرحله بعد تخم مرغها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دائماً آن را یا یک قاشق هم بزنید تا تخم مرغها سفت و بسته نشود.
۸. میزان فلفل و نمک را امتحان کنید و در صورت لزوم دوباره اضافه کنید.
۹. پس از آن که مقداری اشکنه قل خورد، غذای حاضر است.
12jav.net