2021/04/22
۱۴۰۰ پنج شنبه ۲ ارديبهشت
دسر لبوی مجلسی را چه طور درست کنیم

دسر لبوی مجلسی را چه طور درست کنیم

اگر قصد دارید با دسر لبو از مهمانان خود پذیرایی کنید طرز تهیه آن را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -دسر لبو از جمله دسرهای مجلسی فصل سرد سال است که هم ظاهری زیبا دارد و هم خوشمزه است. آن را با روشی که در ادامه به نقل از روزنامه خراسان آمده است درست کنید.

 

مواد لازم برای دسر لبو

 شیر- دو سوم پیمانه

 پوره لبو- یک دوم پیمانه

  خامه پاکتی صورتی - یک عدد

  شکر-4 تا 6 قاشق سوپ خوری سر پر

 پودر ژلاتین - 3  قاشق چای خوری سر پر

 آب - یک چهارم پیمانه

 شکر - 2 تا 3 قاشق سوپ خوری (برای پخت لبو)

دسر لبو را چه طور درست کنیم

طرز تهیه دسر لبوی مجلسی

۱- پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب کتری بگذارید تا شفاف شود.

 

۲- لبوها را با آب بپزید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دونات خانگی بدون فر چگونه است

 

۳- وقتی پخته شد، شکر را اضافه کنید و بگذارید آب لبو کمی غلیظ شود.

 

۴-بعد از سرد شدن لبو را کامل با گوشت کوب برقی یا آسیاب برقی پوره کنید.

 

بیشتر بخوانید: ترایفل چیست + طرز تهیه چند نوع ترایفل خوشمزه

 

5-پوره، خامه و شکر را با دور کُند همزن مخلوط کنید تا شکر حل شود.

 

۶-سپس شیر و آب لبو را که غلیظ و مثل سس شده اضافه کنید و هم بزنید.

 

۷-بعد ژلاتین حل شده را که ولرم شده، اضافه کنید و هم بزنید.

 

۸-سپس در قالب مد نظر که چرب شده بریزید و شش ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود. ۹

 

-در صورت تمایل  با خامه فرم گرفته و سس لبو تزیین کنید. (سس بعد از جوشیدن آب لبو و غلیظ شدن حاصل می شود.)

 

 نکته‌ای که باید رعایت کنید

در هر ١٠٠ گرم از آن، ٣٨٠ میلى‌گرم پتاسیم وجود دارد که به کاهش فشار خون کمک مى‌‌کند. فیبر زیاد موجود در آن، موجب کاهش سطح کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکته‌های قلبی در بیماران قلبی می شود. چغندر قرمز به دلیل داشتن مواد مغذی آهن در کنار اسیدفولیک از بروز کم‌خونی جلوگیری می‌کند.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.