2024/04/26
۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
لازانیای قایقی را چطور درست کنیم

لازانیای قایقی را چطور درست کنیم

لازانیای قایقی علاوه بر طعم خوب شکل جالبی نیز دارد. دستور پخت این غذا را یاد بگیرید.

دوات آنلاین -یکی از تنوعاتی که به سفره خود می توانید بدهید درست کردن غذا با اشکال متفاوتاست. لازنیای قایقی یک نمونه است که طرز تهیه و دستور پخت آن در ادامه آمده است.

 

مواد لازم برای لازانیای قایقی

به نوشته خراسان شما برای درست کردن لازانیای قایقی برای 6 نفر به مواد زیر نیاز دارید:

 سیر: 1 عدد

 بادمجان: 3 عدد

 روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری

 ریحان خردشده : یک چهارم پیمانه

 نمک و فلفل: به مقدار کافی

 پنیر پارمسان: یک چهارم پیمانه

 سوسیس ایتالیایی: ۴۵۰ گرم

 پیاز خرد شده: یک دوم پیمانه

 فلفل قرمز خرد شده: 2 عدد

 رب گوجه: 3 قاشق غذاخوری

 ریحان خرد شده برای سس: یک قاشق غذاخوری

 آویشن خرد شده: یک قاشق غذاخوری

 سرکه بالزامیک: یک قاشق غذاخوری

 پنیر موزورلا: 6 ورقه

طرز تهیه و دستور پخت لازانیای قایقی چگونه است

دستور پخت مرحله به مرحله لازانیای قایقی

1- سیر را بشویید، لایه رویی آن و سپس حبه‌هایش را از هم جدا کنید. حدود یک قاشق چای خوری روغن زیتون روی حبه‌های سیر بریزید و یک فویل آلومینیومی دور آن‌ها بپیچید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لازانیای مرغ و سبزیجات

 

2-بادمجان ‌ها را از وسط نصف کنید و روی سطح بریده‌شده آن‌ها کمی روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید. بادمجان‌ها را به همراه حبه‌های سیر روی یک سینی فر قرار دهید.

 

3-سینی را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا سیر طلایی رنگ و بادمجان نرم شود.

 

4-تابه بزرگی را با کمی روغن زیتون چرب کنید و روی شعله قرار دهید تا داغ شود. سوسیس را نگینی خرد  کنید و داخل تابه بریزید و حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا سوسیس قهوه‌ای رنگ شود. سپس آن را در بشقاب بریزید.

 

5-کمی دیگر روغن زیتون داخل تابه بریزید و پیاز را به آن اضافه کنید. ۵ تا ۷ دقیقه پیاز را تفت بدهید تا به رنگ کاراملی درآید. سپس، فلفل قرمز و آویشن را اضافه کنید و گاهی هم بزنید تا نرم شوند.

 

6-رب گوجه، سرکه بالزامیک و ریحان را به همراه نمک و فلفل به مقدار کافی اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر به پختن آن ادامه دهید.

 

7- سیرها را در کاسه‌ای با یک چنگال به خوبی له کنید و به آن، یک چهارم پیمانه ریحان خرد شده، فلفل قرمز خرد شده و پنیر پارمسان را اضافه کنید.

 

8- بادمجان‌ها را برگردانید و ترکیب سیر و پنیر را روی آن‌ها بمالید و بادمجان‌ها را ۵ دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

 

9-روی هر بادمجان سس گوشت و سپس یک ورقه پنیر موزورلا قرار دهید و برای آخرین بار آن‌ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.