چه کار کنیم لازانیا خوشمزه تر شود
7 ترفند برای خوشمزه تر شدن لازانیا را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین- لازانیا لایه های خمیری شکل است که مانند پاستا پخته می شود اما چون لایه های لازانیا بزرگ است ممکن است برای آماده کردن آن مشکل پیدا کنید و هنگام جابهجایی و اضافه کردن سس و مواد لایه خمیر به هم بچسبد یا بشکند . در ادامه به نکاتی برای تهیه این غذای خوشمزه اشاره میکنیم :
فوت و فنهایی که در پخت لازانیا باید رعایت کنید
۱- اگر می خواهید ورقههای لازانیا هنگام جوشاندن در آب به هم نچسبند، مقداری روغن و نمک داخل آب جوش بریزید.
۲-هنگام جوشاندن لازانیا به کمک یک قاشق یا کفگیر آن ها را به آرامی تکان دهید تا به هم نچسبند. لازانیا زیاد نجوشد زیرا باعث خرد شدن ورقه های آن می شود.
فیلم آشپزی: طرز تهیه پاستا کن فتا را ببینید
۳-هنگامی که ورقه های لازانیا را در آبکش میریزید، آب سرد روی آنها بریزید تا در زمان پخت، خمیر نشود.
۴- برای تهیه لازانیا، می توانید از مواد میانی متفاوتی استفاده کنید؛ گوشت چرخ کرده یا گوشت ریش ریش شده، یا مرغ یا سوسیس و کالباس.
بیشتر بخوانید: روش تهیه چیپس و پنیر در فر یا مایکروفر
۵-برای مواد میانی لازانیا بهتر است از رب گوجه فرنگی استفاده نکنید یا بسیار کم استفاده کنید زیرا از سس سفید (سس بشامل) استفاده می کنید.
۶-پیاز استفاده شده در لازانیا باید خیلی ریز خرد یا رنده شود یا از پودر پیاز استفاده کنید.
۷-اولین لایه که در ظرف می ریزید مقداری سس سفید باشد و بعد یک لایه لازانیا روی آن قرار بدهید.
منبع: روزنامه خراسان
12jav.net