2020/07/16
۱۳۹۹ پنج شنبه ۲۶ تير
سوپ دال عدس را چه طور بپزیم

سوپ دال عدس را چه طور بپزیم

تمام فوت و فن‌ها و طرز تهیه سوپ دال عدس را در این مطلب بخوانید:

دوات آنلاین-سوپ دال عدس واقعا خوشمزه است و می‌تواند تنوع غذایی برای شما محسوب شود. اگر طرز تهیه این سوپ را بلد نیستید می‌توانید در ادامه به نقل از یارنا زندگی بخوانید:

 

مواد لازم برای سوپ دال عدس

دال عدس: ۱ پیمانه

برنج: نصف پیمانه

سیب زمینی: ۱ عدد

کره: ۱ قاشق چای خوری

پیاز خرد شده: ۱ عدد

سیر خرد شده: ۱ حبه

رب: ۴ قاشق چای خوری

آبلیمو: ۲ قاشق چای خوری

دستور پخت سوپ دال عدس

دستور پخت سوپ دال عدس

۱. برای پخت این سوپ باید دال عدس را حداقل یک ساعت خیس کنید. سپس پیاز و سیر خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند، بعد دال عدس را با مقداری نمک و فلفل به پیاز و سیر اضافه کنید.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل تاس کباب با گوشت

 

۲. در مرحله بعد سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید و با رب گوجه فرنگی، برنج نیم دانه شسته شده و ۴ لیوان آب و یا عصاره مرغ مخلوط شده با آب جوش به قابلمه سوپ اضافه کنید و هر چند دقیقه آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

 

بیشتر بخوانید: دلمه برگ مو را چه طور درست کنیم

 

۳. وقتی سوپ جا افتاد آب لیمو و کره را به آن اضافه کنید. اگر آب سوپ کم بود می‌توانید در هنگام پخت به آن مقداری آب جوش اضافه کنید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.