2022/08/17
۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ مرداد
طرز تهیه بورک سیب زمینی، غذای ترکیه ای برای شام

طرز تهیه بورک سیب زمینی، غذای ترکیه ای برای شام

دستور پخت یک غذای ترکیه ای با سیب زمینی را اتفاقات خیلی هم طرفدار دارد در اینجا بخوانید.

دوات آنلاین -بورک گوشت از غذاهای معروف ترکیه ای است اما این غذا را با سیب زمینی هم درست می کنند و به ویژه برای وعده شام بسیار عالی است. طرز تهیه و دستور پخت آن در ادامه آمده است.

 

مواد لازم  برای بورک سیب زمینی

به نوشته خراسان این میزان مواد برای 4 نفر کافی است.  

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ خرد شده: 2 عدد

سیب زمینی آب پز: 750 گرم

فلفل قرمز: 2 قاشق چای خوری

نمک و فلفل: به مقدار کافی

خمیر یوفکا: 5 یا 10 ورقه بزرگ

تخم مرغ: 3 عدد

ماست: 4 قاشق غذاخوری

روغن: 3 قاشق غذاخوری

آب: به میزان لازم

بورک سیب زمینی را چطور درست می کنند

دستور پخت بورک سیب زمینی

1-ابتدا روغن زیتون را در تابه ای بریزید و آن را روی شعله قرار دهید تا داغ شود.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مانتی گوشت؛ غذای سنتی ترکیه

 

 2-پیازهای خرد شده را در تابه تفت دهید تا بپزد اما اجازه ندهید بیش از حد سرخ شود.

 

3-سیب زمینی‌های پخته را پوست و پوره کنید. سپس پیاز سرخ شده، فلفل قرمز، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

 

4-فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و بگذارید گرم شود.

 

5- قالب گرد مدنظر را  با اندکی روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

 

6-مواد لازم برای نرم کردن خمیر، یعنی یک عدد تخم مرغ، ماست و روغن را در کاسه کوچکی بریزید و خوب هم بزنید. کمی آب (ولرم) اضافه کنید تا مخلوط رقیق و به راحتی روی خمیر مالیده شود. (حدود دو قاشق آب کافی است).

 

فیلم: طرز تهیه کباب علی نازیک ترکیه ای

 

7-یک ورقه خمیر یوفکا را روی سطح کار قرار دهید. اگر خمیر خیلی نازک است، دو عدد خمیر را روی هم قرار دهید. اکنون با یک قلم مو کمی از مخلوط ماست را روی خمیر بمالید.

 

8-روی لبه درازتر خمیر یک ردیف از مخلوط سیب زمینی و پیاز بریزید. این کار را با ریختن چند قاشق از مخلوط پشت سر هم انجام دهید.

 

9-سپس خمیر را دور مواد بپیچید و رول کنید. اگر لبه های خمیر خالی ماند، آن قسمت را برش بزنید.

 

10-با رول تهیه شده یک مارپیچ درست و آن را به آرامی به وسط قالب چرب شده منتقل کنید.

 

11-با خمیرها و مواد باقی مانده مجدد رول درست کنید و آن‌ها را در ادامه مارپیچ قبلی قرار دهید تا مارپیچ کل ظرف قالب را بپوشاند.

 

12-دو عدد زرده تخم مرغ را خوب هم بزنید و آن را روی سطح بورک بمالید. حتماً روی کناره‌های رول هم تخم مرغ بمالید. این کار باعث می‌شود رول‌ها به هم بچسبد. سپس قالب را به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح بورک طلایی شود.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.