2024/04/27
۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
لاه‌ ماجون ترکیه ای را چطور درست کنیم

لاه‌ ماجون ترکیه ای را چطور درست کنیم

دستور پخت و طرز تهیه لاه‌ ماجون را در این مطلب یاد بگیرید.

دوات آنلاین -لاه‌ ماجون یکی از ذاهای معروف ترکیه ای است که طرز تهی آن کمی سخت است اما می توانید با کمی حوصله آن را در خانه درست کنید. دستور پخت این غذا را در ادامه بخوانید.

 

مواد لازم برای لاه‌ ماجون

به نوشته همشهری آنلاین شما برای درست کردن این غذای ترکیه ای به مواد زیر نیاز دارید:

۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

۳ عدد پیاز

۲ عدد متوسط سیب زمینی

۲ عدد فلفل چارلستون (فلفل بزرگ مخصوص ترکیه)

یک حبه سیر

یک  قاشق سوپ خوری رب گوجه

 

فیلم: طرز تهیه کازان کباب ترکیه ای

 

یک قاشق سوپ خوری سس گوجه

نمک، فلفل قرمز به مقدار لازم

جعفری به مقدار لازم

نصف  فنجان روغن مایع

نصف یک کیلوگرم آرد

۴ پیمانه آب ولرم

یک قاشق چایخوری  خمیر مایه

۱۰۰ گرم کره

دستور پخت و طرز تهیه لاه‌ ماجون را یاد بگیرید

طرز تهیه لاه‌ ماجون

۱. ابتدا گوشت، پیاز و سیب زمینی، سیر، فلفل چارلستون و رب گوجه، نمک، فلفل قرمز، روغن مایع و جعفری را درون مخلوط‌کن می‌ریزیم تا خوب با هم مخلوط شوند و یک مایه یک‌دست به دست بیاید.

 

۲. آرد را درون ظرف ریخته و وسط آن را گود می‌کنیم و نمک و خمیر مایه را اضافه می‌کنیم و بعد کم‌کم آب‌ولرم را اضافه می‌کنیم و به آرامی هم می‌زنیم تا جایی که خمیر به دست یا قاشق نچسبد و ۱۰ دقیقه آن را ورز می دهیم.

 

ببینید: طرز تهیه کباب علی نازیک ترکیه ای

 

۳. حالا از خمیری که درست کرده‌ایم چند تخم مرغ بزرگ درست می‌کنیم و می‌گذاریم ۲۵  تا ۴۵ دقیقه بماند تا خوب ور بیاید.

 

۴. حالا خمیرها را تک‌تک باز می‌کنیم و روی آنها کمی کره یا روغن حیوانی می‌زنیم. سپس مایه گوشت را که قبلا آماده کرده‌ایم روی خمیر می‌ریزیم و خوب پهن می‌کنیم و بعد خمیر را درون سینی فر می‌گذاریم. لاه ماجون را در تابه  هم می‌توانیم درست کنیم. 

 

۵. مدت پخت با سلیقه شما رابطه مستقیمی دارد؛ اینکه چقدر برشته یا نرم باشد، می‌توانید بیشتر یا کمتر در فر یا روی حرارت بگذارید.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.