2024/03/28
۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
طرز تهیه بورک گوشت ترکیه ای با خمیر یوفکا

طرز تهیه بورک گوشت ترکیه ای با خمیر یوفکا

بورک از معروف ترین غذاهای ترکیه ای است. دستور پخت این غذا با گوشت را یاد بگیرید.

دوات آنلاین -خیلی ها به غذاهای ملل علاقه دارند و دوست دارند هر از گاهی غذای کشوری را امتحان کنند و در این میان غذاهای ترکیه ای پرطرفدار محسوب می شوند و در میان آنها بورک جایگاه ویژه ای دارد مخصوصا اگر آن را با گوشت درست کنید. خمیر یوفکا هم که کاملا ضروری است. برای تهیه این غذا شما در مجموع به حدود 40 دقیقه زمان نیاز دارید که البته بخش عمده آن به تهیه اولیه می گذرد و برای پخت فقط 10 دقیقه زمان لازم است.

 

مواد لازم برای بورک گوشت ترکیه ای

این میزان مواد برای دو نفر کافی است.

خمیر یوفکا مثلثی: ۱۰ ورق

گوشت چرخ کرده: ۱۰۰ گرم

قارچ:۱۰۰ گرم

ذرت پخته یخ زده: به میزان لازم

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز: ۱ عدد

پنیر پیتزا: به مقدار لازم

کره: به مقدار لازم

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

زردچوبه : به میزان لازم

تهیه بورک گوشت با خمیر یوفکا غذای ترکیه ای بسیار خوشمزه ای می شود

دستور پخت بورک گوشت ترکیه ای

پیاز خرد شده را سرخ کنید. به آن زرد چوبه و رب اضافه کرده و با هم تفت دهید.

 

فیلم: آموزش تهیه لهمجون غذای ترکیه ای پرطرفدار

 

وقتی رب از خامی درآمد مقداری گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل به آن اضافه کرده و تفت دهید.

 

در تابه ای دیگر قارچ ها را با مقداری کره و نمک سرخ کنید.

 

قارچ ها را روی گوشت بریزید و با هم کمی تفت دهید.

 

ذرت پخته یخ زده را نیز در تابه ای جدا تفت دهید تا آب اضافی آن خارج شود.

 

ذرت را نیز با مواد کمی سرخ کنید تا مایه بورک آماده شود.

 

ببینید: طرز تهیه بیتی کباب؛ از غذاهای معروف ترکیه

 

یک ورق یوفکا را باز کنید مایه بورک و پنیر پیتزا را روی آن بریزید.

 

بورک ها را ببندید و در تابه حاوی روغن داغ سرخ کنید.

 

بورک های سرخ شده را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود.

 

سپس آن ها را با ماست، سس یا سالاد و نوشیدنی سرو کنید.

 

نحوه پیچیدن خمیر یوفکار

خمیر یوفکا را فقط زمانی که می خواهید استفاده کنید باز کنید. چون این خمیر در مجاورت هوا به سرعت خشک می شود. اگر خمیرتان خشک بود با برس آغشته به آب کمی آن را خیس کنید.

 

بیشتر بخوانید: آدانا کباب ترکیه‌ای را چه طور خودمان درست کنیم

 

مقداری کره ذوب کرده با زعفران مخلوط کنید. با یک برس مخلوط را روی خمیر یوفکا بمالید.

 

مقدار مایه را روی یک قسمت از خمیر بگذارید. دقت کنید که مایه را وسط یا خیلی انتها یا ابتدای خمیر نگذارید. دو طرف خمیر را روی مایه تا زده و آن را رول کنید.

 

منبع: غذالند

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.