2024/11/25
۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
پیشنهادات ما
طرز تهیه کباب مشتی یا زردک به شیوه اصفهانی و شمالی

طرز تهیه کباب مشتی یا زردک به شیوه اصفهانی و شمالی

هم شمالی ها و هم اصفهانی ها کباب مشتی را خیلی خوب درست می کنند. دستور پخت آن را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -کباب مشتی یا زردک از غذاهای سنتی اصفهان است البته شمالی ها هم همین غذا را دارند که در ادامه طرز تهیه و دستور پخت آن به هر دو روش توضیح داده شده است.

 

آموزش تهیه کباب مشتی اصفهان

چی لازم داریم

هویج زردک       ۳ عدد

گوشت چرخ کرده      ۲۵۰ گرم

پیاز      ۱ عدد

آرد نخودچی     به مقدار لازم

سرکه و شیره     به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه     به مقدار لازم

 

چطور بپزیم

سس کباب مشتی با شیره و سرکه تهیه می شود که متناسب با ذائقه خودتان می توانید ترشی یا شیرینی سس را تنظیم کنید.

 

بیشتر بخوانید: آموزش تهیه چلو دیزی کاشانی

 

زردک را بشویید و پوست بگیرید و ریز رنده کنید.

 

پیاز را پوست گرفته و ریز رنده کنید و آبش را بگیرید.

 

گوشت چرخ کرده را با پیاز ، ادویه ، زردک و نمک مخلوط کنید و آرد نخودچی را کم کم اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مایه کباب منسجم شود.

 

کمی روغن در تابه ریخته روی حرارت بگذارید تا داغ شود.

 

فیلم: طرز تهیه مرحله به مرحله ته چین گرمساری

 

از مایه کباب به اندازه یک گردو برداشته و در مشت خود آن را فرم دهید و در روغن داغ سرخ کنید.

 

وقتی همه کباب ها سرخ شد ، آن ها را در یک طرف تابه قارر بدهید و سرکه و شیره انگور را به اندازه مساوی ترکیب کنید و به تابه اضافه نمایید و کمی آب جوش هم بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بپزدو آبش کشیده شود.

 

کباب مشتی با شیره و سرکه را میتوانید همراه با نان یا با برنج سرو نمایید.

طرز تهیه و دستور پخت کباب زردک یا مشتی را یاد بگیرید

مشتی کباب شمالی را چطور درست می کنند

مواد لازم برای ۲ نفر

گوشت چرخ کرده    ۳۰۰ گرم

پیاز    ۱ عدد متوسط

شیره انگور     ۳ قاشق غذاخوری

سرکه قرمز    ۵ قاشق غذاخوری

زردک    ۲ عدد

آرد نخودچی    به مقدار کافی

نمک و فلفل سیاه    به مقدار کافی

زردچوبه و روغن    به مقدار کافی

 

دستور پخت

پیاز را با رنده ریز رنده کنید و آبش را با فشار دست کاملا بگیرید.

 

زردک ها را پوست کنید و ریز رنده کنید و به همراه گوشت چرخ کرده ف نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه کنید و با دست ورز دهید تا کاملا چسبناک و منسجم شود.

 

فیلم: اکبر جوجه را چطور درست می کنند

 

اگر مایه کباب شل بود میتوانید مقداری آرد نخود چی به آن اضافه کنید.

 

روی مواد را بپوشانید و ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

 

تابه ای را روی حرارت بگذارید و روغن را به آن اضافه کنید.

 

 از مایه کباب به اندازه نارنگی بردارید و با دست به شکل گرد یا بیضی فرم دهید و در روغن داغ سرخ کنید و از تابه خارج نمایید.

 

سرکه ، شیره و نصف لیوان آب را در تابه بریزید و بعد از این که به جوش آمد شعله را کم کنید و مشتی کباب ها را  در تابه بچینید و به مدت یک ساعت بپزید تا سرکه و شیره به خورد کباب  برود.

 

منبع: ایسکانیوز

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.