2024/09/16
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ شهريور
پیشنهادات ما
طرز تهیه دیگچه مشهدی مجلسی

طرز تهیه دیگچه مشهدی مجلسی

دستور پخت دیگچه مشهدی و فوت و فن های آن را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -دیگچه مشهدی از جمله دسرهای سنتی و پرطرفدار است که در ماه. رمضان خیلی مصرف می شود و بسیاری نیز آن را به عنوان نذری در ماه های محرم و صفر درست می کنند. طرز تهیه و دستور پخت این دسر در ادامه آمده است.

 

دیگچه مشهدی با چی درست می شود 

به نوشته غذالند شما برای درست کردن این دسر سنتی به مواد زیر نیاز دارید:
شیر: 3 لیتر
شکر: 500 گرم
برنج: 500 گرم
هل: 30گرم
گلاب : 2 پیمانه
کره : 100 گرم
زعفران : برای تزئین
پسته : برای تزئین

دیگچه مشهدی را چطور درست کنیم

دستور پخت دیگچه مجلسی

برنج را شسته و به مدت یک ساعت خیس کنید.

برنج را بگذارید خوب بپزد. می توانید از برنج خورد که مخصوص آش است استفاده کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کاچی ساده و خانگی

 

وقتی آب برنج تبخیر شد شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا شیر به خورد برنج برود.

به ترتیب شکر را اضافه کرده و هم بزنید. سپس هل را اضافه کنید. باید آنقدر مواد بجوشد تا سفت شود .

در آخر گلاب و بعد از چند دقیقه کره را اضافه کنید. دیگچه مشهدی آماده برای دم کردن است.

 

در همین زمینه: فرنی با آرد برنج؛ دستور پخت کامل

 

وقتی دسر دیگچه به این مرحله رسید زعفران دم کرده را در گوشه ای از قابلمه بریزید و هم بزنید تا نیمی از آن زرد رنگ شود.

دسر دیگچه را مثل برنج به مدت نیم ساعت دم کنید توجه داشته باشید که حرارت خیلی کم باشد.

بعد در قابلمه را برداشته بگذارید تا خوب خنک شود و در دیس ، دسر دیگچه مشهدی را بر گردانید و با خلال پسته و زعفران برای سرو تزیین نمائید.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.