2024/11/25
۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
پیشنهادات ما
آموزش تهیه چلو دیزی کاشانی؛ مرحله به مرحله

آموزش تهیه چلو دیزی کاشانی؛ مرحله به مرحله

چلو دیزی از جمله غذاهای محلی کاشان و اصفهان است که شما می توانید آن را در خانه تهیه کنید و از میل کردنش لذت ببرید.

دوات آنلاین -یکی از غذاهای محلی کاشان و البته اصفهان که خیلی محبوب است چلو دیزی است که با گوشت و لوبیا چشم بلبلی درست می شود. آماده کردن و پخت این غذا به حدود 2 ساعت زمان نیاز دارد. بد نیست شما هم آن را امتحان کنید.

 

مواد لازم برای چلو دیزی

به نوشته غذالند این میزان مواد برای 4 نفر کافی است.

گوشت بره: ۴۰۰ گرم

برنج: ۴ پیمانه

لوبیا چشم بلبلی: یک و نیم پیمانه

روغن: به مقدار لازم

پیاز بزرگ: ۱ عدد

آب: ۳ لیوان

نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

چلو دیزی کاشانی را چطور درست می کنند

دستور پخت چلو دیزی

پیاز را نگینی خرد و با کمی روغن در یک قابلمه سرخ کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چلو ماهیچه زعفرانی و مجلسی

 

گوشت را در اندازه های متوسط برش دهید.

 

سپس گوشت، لوبیا چشم بلبلی و آب را به مواد قابلمه اضافه و بگذارید بپزند.

 

بعد از گذشت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه از پخت گوشت ها، برنج خیس شده را به مواد اضافه کنید.

 

غذای مجلسی: دستور پخت باقالی پلو با گوشت ماهیچه و مرغ

 

ادویه ها را نیز به قابلمه اضافه و مواد را مخلوط کنید.

 

حرارت قابلمه را کم کنید و مانند پخت برنج کته، آن را دم بگذارید.

 

بعد از ۴۵ دقیقه چلو دیزی دم کشیده را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.