آموزش تهیه چلو دیزی کاشانی؛ مرحله به مرحله
چلو دیزی از جمله غذاهای محلی کاشان و اصفهان است که شما می توانید آن را در خانه تهیه کنید و از میل کردنش لذت ببرید.
دوات آنلاین -یکی از غذاهای محلی کاشان و البته اصفهان که خیلی محبوب است چلو دیزی است که با گوشت و لوبیا چشم بلبلی درست می شود. آماده کردن و پخت این غذا به حدود 2 ساعت زمان نیاز دارد. بد نیست شما هم آن را امتحان کنید.
مواد لازم برای چلو دیزی
به نوشته غذالند این میزان مواد برای 4 نفر کافی است.
گوشت بره: ۴۰۰ گرم
برنج: ۴ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی: یک و نیم پیمانه
روغن: به مقدار لازم
پیاز بزرگ: ۱ عدد
آب: ۳ لیوان
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
دستور پخت چلو دیزی
پیاز را نگینی خرد و با کمی روغن در یک قابلمه سرخ کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چلو ماهیچه زعفرانی و مجلسی
گوشت را در اندازه های متوسط برش دهید.
سپس گوشت، لوبیا چشم بلبلی و آب را به مواد قابلمه اضافه و بگذارید بپزند.
بعد از گذشت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه از پخت گوشت ها، برنج خیس شده را به مواد اضافه کنید.
غذای مجلسی: دستور پخت باقالی پلو با گوشت ماهیچه و مرغ
ادویه ها را نیز به قابلمه اضافه و مواد را مخلوط کنید.
حرارت قابلمه را کم کنید و مانند پخت برنج کته، آن را دم بگذارید.
بعد از ۴۵ دقیقه چلو دیزی دم کشیده را در ظرف مورد نظر سرو کنید.
12jav.net