2024/03/29
۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
آموزش تهیه چلو دیزی کاشانی؛ مرحله به مرحله

آموزش تهیه چلو دیزی کاشانی؛ مرحله به مرحله

چلو دیزی از جمله غذاهای محلی کاشان و اصفهان است که شما می توانید آن را در خانه تهیه کنید و از میل کردنش لذت ببرید.

دوات آنلاین -یکی از غذاهای محلی کاشان و البته اصفهان که خیلی محبوب است چلو دیزی است که با گوشت و لوبیا چشم بلبلی درست می شود. آماده کردن و پخت این غذا به حدود 2 ساعت زمان نیاز دارد. بد نیست شما هم آن را امتحان کنید.

 

مواد لازم برای چلو دیزی

به نوشته غذالند این میزان مواد برای 4 نفر کافی است.

گوشت بره: ۴۰۰ گرم

برنج: ۴ پیمانه

لوبیا چشم بلبلی: یک و نیم پیمانه

روغن: به مقدار لازم

پیاز بزرگ: ۱ عدد

آب: ۳ لیوان

نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

چلو دیزی کاشانی را چطور درست می کنند

دستور پخت چلو دیزی

پیاز را نگینی خرد و با کمی روغن در یک قابلمه سرخ کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چلو ماهیچه زعفرانی و مجلسی

 

گوشت را در اندازه های متوسط برش دهید.

 

سپس گوشت، لوبیا چشم بلبلی و آب را به مواد قابلمه اضافه و بگذارید بپزند.

 

بعد از گذشت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه از پخت گوشت ها، برنج خیس شده را به مواد اضافه کنید.

 

غذای مجلسی: دستور پخت باقالی پلو با گوشت ماهیچه و مرغ

 

ادویه ها را نیز به قابلمه اضافه و مواد را مخلوط کنید.

 

حرارت قابلمه را کم کنید و مانند پخت برنج کته، آن را دم بگذارید.

 

بعد از ۴۵ دقیقه چلو دیزی دم کشیده را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.