2024/11/25
۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
پیشنهادات ما
چلو ماهیچه زعفرانی و مجلسی؛ طرز تهیه و تمام فوت و فن‌ها

چلو ماهیچه زعفرانی و مجلسی؛ طرز تهیه و تمام فوت و فن‌ها

دستور پخت چلو ماهیچه که در این مطلب آمده غذای شما را از همیشه خوشمزه و لذیذتر می‌کند.

دوات آنلاین -چلو ماهیچه از غذاهای سنتی ایرانی است که معمولا به عنوان غذای مجلسی استفاده می‌شود و به همین دلیل زعفران هم حتما باید به آن اضافه کرد اما دستور پخت این غذا را در زیر به نقل از غذالند بخوانید.

 

مواد لازم برای چلو ماهیچه مجلسی

ماهیچه : ۳ عدد

پیاز متوسط: ۲ عدد

حبه سیر: ۳ عدد

هویج متوسط: ۲ عدد

روغن مایع: به میزان لازم

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری

عصاره گوشت الیت: میزان لازم

زعفران: ۱ قاشق سوپخوری

نمک، زردچوبه، فلفل قرمز و دارچین: به میزان لازم

چلو ماهیچه مجلسی را چه طور درست کنیم

دستور پخت پلو ماهیچه زعفرانی

پیازها را حلقه ای خرد کنید و در قابلمه با کمی روغن تفت دهید.

 

بعد از سرخ شدن پیازها، ماهیچه ها را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید و بگذارید خامی ماهیچه از بین برود.

 

در همین زمینه: طرز پخت ته چین مرغ مجلسی را ببینید

 

پس از چند دقیقه ادویه های فلفل قرمز و دارچین و سیرهای خرد شده را به ظرف اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.

 

اجازه دهید که ماهیچه ها حدود نیم ساعت به همراه مواد دیگر در قابلمه سرخ شود.

 

ببنید: دستور پخت کامل لوبیا پلوی مجلسی با ته دیگ بی‌نظیر

 

البته در این مدت زمانی حتما حواستان باشد که ماهیچه ها ته نگیرد و اگر ماهیچه ها زودتر از این تایم سرخ شد، مرحله بعدی را انجام دهید.

 

در یک قابلمه دیگر رب گوجه فرنگی و کمی روغن مایع ریخته و تفت دهید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت ریحان بادمجان

 

سپس عصاره الیت، زعفران، فلفل و دارچین را افزوده و با یک استکان آب جوش مواد را مخلوط کنید.

 

بعد از آماده شدن و جوش زدن سس ماهیچه، آن را به ماهیچه های سرخ شده اضافه کنید و درون قابلمه ماهیچه بریزید.

 

هویج ها را حلقه حلقه خرد کرده و به مواد اضافه کنید.

 

کمی نمک و زردچوبه به قابلمه اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم ماهیچه ها کاملا بپزد.

 

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.