گوشت بوقلمون را چگونه درست کنیم
با بهترین روش برای مزه دار کردن و خوش طعم شدن گوشت بوقلمون در این مطلب آشنا شوید.
دوات آنلاین -گوشت بوقلمون بسیار پرخاصیت است و با آن غذاهای متنوعی می توانید درست کنید و حتی می تواند بهترین جایگزین برای مرغ باشد اما آن را چطور بپزیم که خوشمزه شود؟
مواد لازم برای درست کردن پوشت بوقلمون
پاپریکا (فلفل دلمه ای قرمز خشک شده) - 100 گرم
فلفل سیاه -50 گرم
انبه خشک شده - 50 گرم
پونه - 50 گرم
بیشتر بخوانید: غذای برنجی با بوقلمون چی بپزیم
سیر خشک -100 گرم
پیاز خشک - 50 گرم
آویشن خشک - 100 گرم
نمک – 50 گرم
روش مزه دار کردن بوقلمون
۱- برای مزه دار کردن گوشت بوقلمون، ابتدا تکههای بوقلمون را با روغن مایع یا روغن زیتون کاملا چرب کنید.
بدانید: طرز تهیه همبرگر بوقلمون خانگی
۲- سپس آنها را با ادویه مخصوص پخت بوقلمون بپوشانید.
۳- روی ظرف حاوی بوقلمون را با سلفون بپوشانید و حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
منبع: خراسان
12jav.net