2022/05/23
۱۴۰۱ دوشنبه ۲ خرداد
دیباچه
گوشت بوقلمون را چگونه درست کنیم

گوشت بوقلمون را چگونه درست کنیم

با بهترین روش برای مزه دار کردن و خوش طعم شدن گوشت بوقلمون در این مطلب آشنا شوید.

دوات آنلاین -گوشت بوقلمون بسیار پرخاصیت است و با آن غذاهای متنوعی می توانید درست کنید و حتی می تواند بهترین جایگزین برای مرغ باشد اما آن را چطور بپزیم که خوشمزه شود؟

 

مواد لازم برای درست کردن پوشت بوقلمون

پاپریکا (فلفل دلمه ای قرمز خشک شده) - 100 گرم

فلفل سیاه -50 گرم

انبه خشک شده - 50 گرم

پونه - 50 گرم

 

بیشتر بخوانید: غذای برنجی با بوقلمون چی بپزیم

 

سیر خشک -100 گرم

پیاز خشک - 50 گرم

آویشن خشک - 100 گرم

نمک – 50 گرم

بوقلمون را چگونه بپزیم که خوشمزه تر شود

روش مزه دار کردن بوقلمون

۱- برای مزه دار کردن گوشت بوقلمون، ابتدا تکه‌های بوقلمون را با روغن مایع یا روغن زیتون کاملا چرب کنید.

 

بدانید: طرز تهیه همبرگر بوقلمون خانگی

 

۲-  سپس آن‌ها را با ادویه مخصوص پخت بوقلمون بپوشانید.

 

۳- روی ظرف حاوی بوقلمون را با سلفون بپوشانید و حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

 

منبع: خراسان

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.