2022/01/29
۱۴۰۰ شنبه ۹ بهمن
دیباچه
طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی مجلسی و خوشمزه

دلمه هایی که مادربزرگ ها درست می کردند طعم متفاوتی داشت. شما هم با این دستور پخت می توانید دلمه گوجه فرنگی را به همان خوشمزگی درست کنید.

دوات آنلاین -دلمه گوجه فرنگی از جمله غذاهایی است که هم مجلسی محسوب می شود و هم می توانید برای خودتان درست کنید. طرز تهیه و دستور پخت این غذا را در ادامه بخوانید. یادتان باشد دلمه از جمله غذاهایی است که تهیه آن نیاز به حوصله و زمان دارد.

 

 

مواد لازم برای دلمه گوجه فرنگی

گوجه فرنگی –  5 عدد

گوشت چرخ کرده – 150 گرم

برنج خام – نصف پیمانه

لپه خام – یک سوم پیمانه

سبزی دلمه خشک شده – 3 قاشق غذاخوری  یا ۶ قاشق غذاخوری سبزی دلمه تازه خرد کرده (گشنیز، ترخون، نعناع و جعفری)

پیاز داغ – 2 قاشق غذاخوری

پیاز- 2 عدد

رب گوجه فرنگی – 2 قاشق غذاخوری

آبغوره -  به مقدار لازم

شکر در صورت تمایل – یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه  - به مقدار لازم

دلمه گوجه فرنگی را چطور مجلسی و خوشمزه درست کنیم

دستور پخت دلمه گوجه فرنگی

1- ابتدا باید لپه را که از چند ساعت پیش خیس و آب آن را هم چند بار عوض کرده اید تا نفخش گرفته شود با مقداری آب بدون نمک بپزید  و وقتی کاملا پخت آبکش کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلمه سبزیجات رژیمی بدون گوشت

 

2- برنج را هم داخل آب‌جوش بریزید و وقتی کمی نرم شد آبکش کنید.

 

3- پیاز داغ، کمی روغن، نمک، فلفل، زردچوبه و گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه بریزید و با هم تفت دهید.

 

4- مواد را تا زمانی تفت دهید که گوشت کاملا بپزد و سرخ شود.

 

دستور پخت: دلمه برگ مو با سس مخصوص

 

5- برنج و لپه را هم اضافه کنید. مواد را کمی با هم تفت دهید  و در نهایت دو قاشق سبزی خشک یا چهار قاشق سبزی تازه را اضافه کنید.

 

6- در این مرحله سس دلمه را آماده کنید. مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و دو عدد پیاز را درشت خرد کنید و با روغن تفت دهید.

 

7- همین که پیاز کمی نرم شد رب، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه  کنید و مواد را تفت  دهید تا رب سرخ شود.

 

8- یک لیوان آب به سس اضافه  کنید و به مقدار لازم آب غوره هم بریزید  و کمی روی حرارت بگذارید  تا مزه‌ها به خورد هم برود.

 

راهنما: دستور پخت کامل دلمه کلم مجلسی

 

9- داخل گوجه فرنگی ها را خالی  و کاملا از مایه گوشتی پر کنید  و فشار دهید  و وقتی نصف دلمه از مایه پر شد یک قاشق از سس هم داخل گوجه  فرنگی بریزید  و بعد بقیه مایه گوشتی را اضافه کنید تا داخل دلمه کمی مزه دار شود.

 

 10- سر گوجه فرنگی ها را روی دلمه ها بگذارید  و روی حرارت کم قرار دهید. می‌توانید از گوشت گوجه فرنگی به  سس اضافه کنید یا با کمی شکر شیرین کنید .

 

منبع: خراسان

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.