دلمه برگ مو؛ نکات آشپزی برای خوشمزه تر شدن
دلمه برگ مو شما با این دستور پخت خوشمزه تر از همیشه می شود و می توانید از طعم آن لذت ببرید.
دوات آنلاین -دلمه برگ مو از آن غذاهای بهاری است که دستپخت در آن خیلی تاثیر دارد. بنابراین اگر می خواهید دلمه شما خوشمزه و لذیذ شود به طرز تهیه آن که در ادامه به نقل از خراسان آمده است توجه کنید.
مواد لازم برای دلمه برگ مو
برگ مو - به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده - 300 گرم
برنج - یک پیمانه
سبزی دلمه ( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) - 300 گرم
پیاز متوسط - دو عدد
لپه - یک پیمانه
نمک - به مقدار کم
مواد لازم برای چاشنی دلمه
آب - یک پیمانه
سرکه - نصف پیمانه
شکر - یک قاشق غذا خوری
نمک - به مقدار کم
طرز تهیه دلمه برگ مو
1- لپه و برنج را جداگانه خیس و نیم پز کنید.
2- تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید.
3- پیاز را به همراه کمی زرد چوبه به روغن اضافه کنید و تفت دهید.
ببینید: آموزش پیچیدن دلمه برگ مو به شکلی متفاوت
4- وقتی رنگ پیاز طلایی شد ، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
5- برنج و لپه نیم پز شده را به گوشت در حال تفت خوردن اضافه کنید و هم بزنید.
6- سبزی را اضافه کنید و تفت دهید. بعد از پاشیدن کمی نمک روی مواد ، آنها را از روی حرارت بردارید.
7- مواد را داخل برگها به صورت بقچه ای بپیچید.
فیلم آشپزی: تمام فوت و فنها برای پخت دلمه فلفل
8- اگر برگهایی که استفاده میکنید، تازه هستند باید دو سه دقیقه ای در آب جوش بجوشند تا نرم شوند.
9- دلمهها را به صورت فشرده و از پشت داخل قابلمه بچینید و چاشنی را روی آن بریزید و در قابلمه را ببندید تا دلمهها با حرارت کم و با بخار چاشنی بپزند.
تهیه چاشنی دلمه
برای چاشنی دلمه از سرکه یا آبلیمو ، آب ، نمک و شکر به اندازه دلخواه استفاده کنید. سرکه را هنگام دم کشیدن دلمه اضافه نکنید زیرا باعث سفتی برگها میشود.
12jav.net