دستور پخت کامل دلمه کلم مجلسی
همه فوت و فن ها برای دلمه کلم مجلسی و فوق العاده خوشمزه را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین-دلمه کلم از آن غذاهایی است که شاید همه طعم آن را نپسندند اما آنهایی که قدر کلم و خواص بیشمارش را میدانند، ممکن نیست از خوردن دلمه کلم استقبال نکنند. به ویژه این که دلمه کلم شکل و شمایل زیبا و مجلسی و اشتهاآوری دارد و میتواند میز غذای شما را زیباتر کند.
مواد لازم برای دلمه کلم
کلم پیچ بزرگ ۱ عدد
برنج ۲ پیمانه
لپه یک استکان
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
سبزی دلمه ۱ کیلو
پیاز ۲ عدد بزرگ
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
رب به میزان لازم
آبغوره یک استکان
شکر دو قاشق
دستور پخت دلمه کلم
سبزی این دلمه شامل تره، گشنیز، جعفری، ترخون، مرزه، شوید، نعنا و پیازچه است. برای پخت آن، ابتدا برگهای کلم را که از بند بند ساقه جدا کرده و در قابلمه بزرگی با آب بپزید.
بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل کلم پلو
وقتی برگها نرم شدند، آنها را در سبد قرار داده و اجازه دهید خنک شوند. بهتر است قبل از پخت، قسمت ضخیم و سفت پایین برگ را جدا کنید. پیازها را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و نمک و زردچوبه و رب را به آن بیفزایید.
برنج را شسته در یک قابلمه ریخته با کمی نمک نیم پز کنید. لپه را هم بشویید و کامل بپزید. حالا سبزیهای خرد شده را تفت دهید و با گوشت و برنج و لپه مخلوط کرده و یکدست کنید. در صورت تمایل میتوانید دارچین هم به آن اضافه کنید. این مواد را لای برگ کلم بریزید و کلم را بپیچید.
طرز تهیه: دلمه گوجه فرنگی مجلسی و خوشمزه
کف قابلمه مناسبی که دلمهها در آن جا بشوند، چند برگ کلم قرار دهید.
سپس دلمههای پیچیده شده را روی آن بگذارید.
در پایان دو قاشق روغن و نمک را روی دلمهها ریخته و با ۳ تا ۴ لیوان آب بپزید. در همین حین، سس دلمه را آماده کرده و روی آن بریزید. برای این کار، در یک کاسه نصف استکان آبغوره و دو قاشق غذا خوری شکر، ۴ قاشق رب و کمی نمک را با هم در تابه بریزید و مرتب هم بزنید. میتوانید شکر را از این دستور حذف کنید. در یک ربع پایانی پخت، سس غلیظ را روی دلمهها بریزید و اجازه دهید خوب به خورد دلمه برود. بعد از آن، غذای شما آماده است.
منبع: اطلاعات
12jav.net