دوات آنلاین -پنیر پیتزا یکی از خومشزه ترین خوراکی هایی است که می توان به غذا اضافه کرد و حسابی از طعم آن لذت برد اما مشکل اینجا است که خیلی ها نمی دانند غیر از انواع پیتزا و لازانیا از این پنیر در چه غذاهای دیگری می توان استفاده کرد. در ادامه می توانید با طرز تهیه 4 غذای خوشمزه و متفاوت آشنا شوید. میزان موادی که در این مطلب آمده برای 4 نفر است.
تست کالباس و پنیر؛ یک غذای خوشمزه
مواد لازم
هویج : 1 عدد
سیب زمینی : 1 عدد
پنیر پیتزا : به مقدار لازم
تخم مرغ : 3 عدد
نان تست : 6 عدد
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی را می گذاریم تا بپزد.(حدود 1 ساعت)باید کاملا نرم شود.
هویج را نیز پخته و به صورت ریز در می آوریم .(می توانید قبل از پخت آن را خرد یا رنده کنید و یا بعد از پخت این کار را انجام دهید.)
در این مرحله پس از پخت هویج و سیب زمینی شروع به مخلوط کردن مواد می کنیم.
بیشتر بخوانید: جامبوشلز یا ماکارونی صدفی
ابتدا یک قاشق سوپ خوری هویج خرد شده و پخته شده را با یک قاشق سیب زمینی پخته شده و یک قاشق پنیر پیتزا و یک عدد تخم مرغ و به میزان لازم نمک و فلفل مخلوط می کنیم.
میزان انتخابی شما برای نوع سایز قاشق دلخواه است اگر دوست دارید تست شما پر ملات شود قاشق بزرگتر و اگر نه از قاشق کوچکتر برای مواد استفاده کنید.
سپس نان تست را روی ساندویچ ساز گذاشته و مواد را داخل آن می ریزیم.
پس از آن نان تست دیگر را روی آن قرار می دهید و در ساندویچ ساز را می بندیم .
پس از چند دقیقه تست شما آماده می شود.
پینی مرغ؛ یک ساندویچ ایتالیایی با پنیر پیتزا
چی لازم داریم
سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
قارچ: ۱۵۰ گرم
جعفری: ۵۰ گرم
روغن مایع: به مقدار لازم
سس کچاپ: ۲ قاشق غذاخوری
نان تست: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن: به مقدار لازم
دستور پخت
ابتدا سینه مرغ را تمیز کرده و بشویید.
سپس آن را در اندازه های کوچک مربعی برش بزنید.
تکه های مرغ را با ادویه ها و کمی روغن در ماهی تابه تفت دهید تا مزه دار شود.
قارچ ها را نیز خرد کنید و به مرغ اضافه و تفت دهید.
جعفری خرد شده را نیز اضافه و با مواد مخلوط و حرارت را خاموش کنید.
دستگاه ساندویچ ساز را روشن کنید تا گرم شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کاملا حرفهای پاستا همراه با سس آلفردو، پستو و بشامل
بر روی نان تست، کمی سس کچاپ ریخته و سپس از مواد بر روی آن بریزید.
سپس کمی هم پنیر پیتزا بریزید و یک نان تست بر روی آن بگذارید و به مدت ۳ دقیقه در ساندویچ ساز بگذارید.
فطایر گوشت؛ غذای عربی خوشمزه
مواد مورد نیاز
آرد: ۴ پیمانه
شیر: ۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
کره: ۵۰ گرم
خمیر مایه: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: ۱ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری: ۱۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
پنیر گودا: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، کنجد و پاپریکا: به مقدار لازم
فطایر گوشت را چطور درست کنیم
برای درست کردن خمیر فطایر، ابتدا مواد آرد، روغن زیتون، خمیر مایه، شکر و کمی نمک را در یک ظرف بریزید و مخلوط نمایید.
سپس شیر ولرم شده و کره آب شده را مرحله مرحله به خمیر اضافه و ورز دهید.
حالا باید یک ساعت و نیم خمیر را استراحت دهید.
برای درست کردن مواد میانی فطایر گوشت نیز، ابتدا پیاز را نگینی خرد و در ماهیتابه کمی تفت دهید.
سپس گوشت چرخ کرده را نیز اضافه و تفت دهید.
فلفل دلمه ای خرد شده، رب گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه و مواد را مخلوط نمایید.
در آخر جعفری خرد شده را نیز افزوده و حرارت را خاموش کنید.
بعد از استراحت خمیر، آن را به قسمت های مساوی به اندازه توپ کوچک تقسیم کنید.
خمیر را به صورت گرد درآورده و صاف کنید.
ابتدا کمی پنیر گودا بر روی خمیر بریزید و سپس ۲ قاشق از مایه خمیر ریخته و بعد پنیر پیتزا بر روی آن بریزید و خمیر را جمع و ببندید.
فیلم آشپزی: طرز تهیه پاستا کن فتا را ببینید
تمام خمیر فطایر را به همین صورت و لقمهای با مواد درست کنید.
حالا در یک کاسه کوچک تخم مرغ ها و کمی شیر را اضافه و مخلوط نمایید.
برای رومال فطایر پشت از این مایه بر روی خمیر کمی بمالید و سپس کمی کنجد هم بپاشید.
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید و به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود.
کیوسکی مرغ؛ غذای روسی با پنیر پیتزا
چه موادی مورد نیاز است
سینه مرغ : ۱ عدد
پنیر پیتزا : ۵ قاشق غذاخوری
جعفری خورد کرده : ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ : ۱ عدد
آرد سفید : به مقدار لازم
آرد سوخاری : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
ادویه دلخواه : به مقدار لازم
روش تهیه چگونه است
ابتدا سینه مرغ را از وسط باز کنید.
سپس آن را با یک گوشت کوب به آرامی بکوبید تا بازتر و نازک تر شود.
به هر دو طرف مرغ نمک، فلفل و آویشن و فلفل پاپریکا بزنید.
مرغ را در یخچال بگذارید تا مزه بگیرد.
روی یک سلفون جعفری های خرد شده را با پنیر پیتزا مخلوط کرده و کمی با هم ورز دهید.
مواد را بوسیله سلفون لوله کرده و سفت بپیچانید.
سپس به مدت ۱ ساعت در فریزر نگهداری کنید.
مرغ را از یخچال در بیاورید و روی یک سلفون قرار دهید.
مواد میانی (جعفری و پنیر پیتزا) را از فریزر دربیاورید و سلفون را باز کنید و مواد را در وسط مرغ قرار دهید.
مرغ را آرام و با دقت رول کنید.
سلفون را نیز دور آن بپیچید و برای ۱ ساعت مجدد داخل فریزر قرار دهید.
این کار به منسجم ماندن مواد در حین سرخ شدن کمک می کند.
یک تخم مرغ بشکنید و زرده و سفیده آن را با یکدیگر مخلوط کنید.
سپس مرغ را از فریزر در آورده و به تخم مرغ آغشته کنید.
بعد آن را درون آرد سفید قرار داده، مجددا به تخم مرغ و سپس به آرد سوخاری آغشته کنید.
ببینید: فیلم آموزش تهیه پاستای پنیری با سس سفید
برای اطمینان از وا نرفتن مواد میانی مرغ در حین سرخ شدن سر و ته مرغ را با خلال های چوبی محکم کنید.
درون تابه روغن بریزید و تا داغ شدن آن صبر کنید.
سپس کیوسکی را درون آن قرار دهید.
کیوسکی را با دمای ملایم سوخاری کنید که کاملا مغز پخت شود.
کوفته سوبلی؛ از غذای معروف ایتالیایی
مواد اولیه برای 4 نفر
برنج: 2 پیمانه
گوشت چرخ کرده: 1 پیمانه
نخود فرنگی پخته شده: 1 پیمانه
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
پیاز: 2 قاشق غذاخوری
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
پنیر پیتزا: 1 پیمانه
پودر سوخاری: 1 پیمانه
آرد سفید: 1 پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
طرز تهیه کوفته سوبلی
در ابتدا برنج را بخیسانید.
سپس در آب جوش بریزید و مانند برنج معمولی دم کنید.
پیاز را داخل روغن تفت بدهید.
گوشت را به پیاز افزوده و خوب تفت بدهید.
سپس پنیر، نخود فرنگی و ادویه ها را اضافه کنید.
برنج پخته شده را با تخم مرغ ،پودر سوخاری و آرد مخلوط کنید تا شبیه خمیر در بیاید.
اندازه یک گلوله از مخلوط برنج بردارید.
بیشتر بخوانید: غذای نانی با گوشت چرخ کرده چی درست کنیم
داخل آن را با مخلوط گوشت پر کنید.
طوری که مواد کامل داخل برنج قرار بگیرد .
برنج را گلوله کنید.
سپس آنها را یکی داخل روغن انداخته و سرخ کنید.
سپس با رب گوجه و مقداری نمک و فلفل و آب سس تهیه کنید و اجازه دهید حدود 10 دقیقه کوفته ها در سس پخته شوند
در نهایت آن را با سس به دست آمده سرو کنید.
منبع: غذالند
12jav.net