دوات آنلاین -پنیر پیتزا یکی از خومشزه ترین خوراکی هایی است که می توان به غذا اضافه کرد و حسابی از طعم آن لذت برد اما مشکل اینجا است که خیلی ها نمی دانند غیر از انواع پیتزا و لازانیا از این پنیر در چه غذاهای دیگری می توان استفاده کرد. در ادامه می توانید با طرز تهیه 4 غذای خوشمزه و متفاوت آشنا شوید. میزان موادی که در این مطلب آمده برای 4 نفر است.
![تست کالباس با پنیر پیتزا خیلی خوشمزه است](https://davatonline.ir/images/blank-medium.png)
تست کالباس و پنیر؛ یک غذای خوشمزه
مواد لازم
هویج : 1 عدد
سیب زمینی : 1 عدد
پنیر پیتزا : به مقدار لازم
تخم مرغ : 3 عدد
نان تست : 6 عدد
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی را می گذاریم تا بپزد.(حدود 1 ساعت)باید کاملا نرم شود.
هویج را نیز پخته و به صورت ریز در می آوریم .(می توانید قبل از پخت آن را خرد یا رنده کنید و یا بعد از پخت این کار را انجام دهید.)
در این مرحله پس از پخت هویج و سیب زمینی شروع به مخلوط کردن مواد می کنیم.
بیشتر بخوانید: جامبوشلز یا ماکارونی صدفی
ابتدا یک قاشق سوپ خوری هویج خرد شده و پخته شده را با یک قاشق سیب زمینی پخته شده و یک قاشق پنیر پیتزا و یک عدد تخم مرغ و به میزان لازم نمک و فلفل مخلوط می کنیم.
میزان انتخابی شما برای نوع سایز قاشق دلخواه است اگر دوست دارید تست شما پر ملات شود قاشق بزرگتر و اگر نه از قاشق کوچکتر برای مواد استفاده کنید.
سپس نان تست را روی ساندویچ ساز گذاشته و مواد را داخل آن می ریزیم.
پس از آن نان تست دیگر را روی آن قرار می دهید و در ساندویچ ساز را می بندیم .
پس از چند دقیقه تست شما آماده می شود.
![پینی مرغ یک غذای عالی با پنیر پیتزا](https://davatonline.ir/images/blank-medium.png)
پینی مرغ؛ یک ساندویچ ایتالیایی با پنیر پیتزا
چی لازم داریم
سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
قارچ: ۱۵۰ گرم
جعفری: ۵۰ گرم
روغن مایع: به مقدار لازم
سس کچاپ: ۲ قاشق غذاخوری
نان تست: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن: به مقدار لازم
دستور پخت
ابتدا سینه مرغ را تمیز کرده و بشویید.
سپس آن را در اندازه های کوچک مربعی برش بزنید.
تکه های مرغ را با ادویه ها و کمی روغن در ماهی تابه تفت دهید تا مزه دار شود.
قارچ ها را نیز خرد کنید و به مرغ اضافه و تفت دهید.
جعفری خرد شده را نیز اضافه و با مواد مخلوط و حرارت را خاموش کنید.
دستگاه ساندویچ ساز را روشن کنید تا گرم شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کاملا حرفهای پاستا همراه با سس آلفردو، پستو و بشامل
بر روی نان تست، کمی سس کچاپ ریخته و سپس از مواد بر روی آن بریزید.
سپس کمی هم پنیر پیتزا بریزید و یک نان تست بر روی آن بگذارید و به مدت ۳ دقیقه در ساندویچ ساز بگذارید.
![برای غذا با پینیر پیتزا سراغ فطایر گوشت بروید](https://davatonline.ir/images/blank-medium.png)
فطایر گوشت؛ غذای عربی خوشمزه
مواد مورد نیاز
آرد: ۴ پیمانه
شیر: ۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
کره: ۵۰ گرم
خمیر مایه: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: ۱ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری: ۱۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
پنیر گودا: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، کنجد و پاپریکا: به مقدار لازم
فطایر گوشت را چطور درست کنیم
برای درست کردن خمیر فطایر، ابتدا مواد آرد، روغن زیتون، خمیر مایه، شکر و کمی نمک را در یک ظرف بریزید و مخلوط نمایید.
سپس شیر ولرم شده و کره آب شده را مرحله مرحله به خمیر اضافه و ورز دهید.
حالا باید یک ساعت و نیم خمیر را استراحت دهید.
برای درست کردن مواد میانی فطایر گوشت نیز، ابتدا پیاز را نگینی خرد و در ماهیتابه کمی تفت دهید.
سپس گوشت چرخ کرده را نیز اضافه و تفت دهید.
فلفل دلمه ای خرد شده، رب گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه و مواد را مخلوط نمایید.
در آخر جعفری خرد شده را نیز افزوده و حرارت را خاموش کنید.
بعد از استراحت خمیر، آن را به قسمت های مساوی به اندازه توپ کوچک تقسیم کنید.
خمیر را به صورت گرد درآورده و صاف کنید.
ابتدا کمی پنیر گودا بر روی خمیر بریزید و سپس ۲ قاشق از مایه خمیر ریخته و بعد پنیر پیتزا بر روی آن بریزید و خمیر را جمع و ببندید.
فیلم آشپزی: طرز تهیه پاستا کن فتا را ببینید
تمام خمیر فطایر را به همین صورت و لقمهای با مواد درست کنید.
حالا در یک کاسه کوچک تخم مرغ ها و کمی شیر را اضافه و مخلوط نمایید.
برای رومال فطایر پشت از این مایه بر روی خمیر کمی بمالید و سپس کمی کنجد هم بپاشید.
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید و به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود.
![کیوسکی مرغ را با پنیر پیتزا درست می کنند](https://davatonline.ir/images/blank-medium.png)
کیوسکی مرغ؛ غذای روسی با پنیر پیتزا
چه موادی مورد نیاز است
سینه مرغ : ۱ عدد
پنیر پیتزا : ۵ قاشق غذاخوری
جعفری خورد کرده : ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ : ۱ عدد
آرد سفید : به مقدار لازم
آرد سوخاری : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
ادویه دلخواه : به مقدار لازم
روش تهیه چگونه است
ابتدا سینه مرغ را از وسط باز کنید.
سپس آن را با یک گوشت کوب به آرامی بکوبید تا بازتر و نازک تر شود.
به هر دو طرف مرغ نمک، فلفل و آویشن و فلفل پاپریکا بزنید.
مرغ را در یخچال بگذارید تا مزه بگیرد.
روی یک سلفون جعفری های خرد شده را با پنیر پیتزا مخلوط کرده و کمی با هم ورز دهید.
مواد را بوسیله سلفون لوله کرده و سفت بپیچانید.
سپس به مدت ۱ ساعت در فریزر نگهداری کنید.
مرغ را از یخچال در بیاورید و روی یک سلفون قرار دهید.
مواد میانی (جعفری و پنیر پیتزا) را از فریزر دربیاورید و سلفون را باز کنید و مواد را در وسط مرغ قرار دهید.
مرغ را آرام و با دقت رول کنید.
سلفون را نیز دور آن بپیچید و برای ۱ ساعت مجدد داخل فریزر قرار دهید.
این کار به منسجم ماندن مواد در حین سرخ شدن کمک می کند.
یک تخم مرغ بشکنید و زرده و سفیده آن را با یکدیگر مخلوط کنید.
سپس مرغ را از فریزر در آورده و به تخم مرغ آغشته کنید.
بعد آن را درون آرد سفید قرار داده، مجددا به تخم مرغ و سپس به آرد سوخاری آغشته کنید.
ببینید: فیلم آموزش تهیه پاستای پنیری با سس سفید
برای اطمینان از وا نرفتن مواد میانی مرغ در حین سرخ شدن سر و ته مرغ را با خلال های چوبی محکم کنید.
درون تابه روغن بریزید و تا داغ شدن آن صبر کنید.
سپس کیوسکی را درون آن قرار دهید.
کیوسکی را با دمای ملایم سوخاری کنید که کاملا مغز پخت شود.
![یک نوع غذا با پنینر پیتزا کوفته سوبلی است](https://davatonline.ir/images/blank-medium.png)
کوفته سوبلی؛ از غذای معروف ایتالیایی
مواد اولیه برای 4 نفر
برنج: 2 پیمانه
گوشت چرخ کرده: 1 پیمانه
نخود فرنگی پخته شده: 1 پیمانه
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
پیاز: 2 قاشق غذاخوری
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
پنیر پیتزا: 1 پیمانه
پودر سوخاری: 1 پیمانه
آرد سفید: 1 پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
طرز تهیه کوفته سوبلی
در ابتدا برنج را بخیسانید.
سپس در آب جوش بریزید و مانند برنج معمولی دم کنید.
پیاز را داخل روغن تفت بدهید.
گوشت را به پیاز افزوده و خوب تفت بدهید.
سپس پنیر، نخود فرنگی و ادویه ها را اضافه کنید.
برنج پخته شده را با تخم مرغ ،پودر سوخاری و آرد مخلوط کنید تا شبیه خمیر در بیاید.
اندازه یک گلوله از مخلوط برنج بردارید.
بیشتر بخوانید: غذای نانی با گوشت چرخ کرده چی درست کنیم
داخل آن را با مخلوط گوشت پر کنید.
طوری که مواد کامل داخل برنج قرار بگیرد .
برنج را گلوله کنید.
سپس آنها را یکی داخل روغن انداخته و سرخ کنید.
سپس با رب گوجه و مقداری نمک و فلفل و آب سس تهیه کنید و اجازه دهید حدود 10 دقیقه کوفته ها در سس پخته شوند
در نهایت آن را با سس به دست آمده سرو کنید.
منبع: غذالند
12jav.net