طرز تهیه سینه مرغ شکم پر با پنیر
این غذا آنقدر خوشمزه هست که اگر یک بار آن را امتحان کنید مشتری پر و پا قرص آن می شوید.
دوات آنلاین -یکی از غذاهای خوشمزه ای که با مرغ و پنیر می توان درست کرد سینه مرغ شکم پر است که طرز تهیه و دستور پخت کامل آن در ادامه به نقل از خراسان شرح داده شده است.
مواد لازم برای سینه مرغ شکم پر
سینه مرغ -4 تکه
روغن زیتون - یک قاشق غذاخوری
پاپریکا -یک قاشق چایخوری
نمک - یک قاشق چای خوری
پودر سیر – یک چهارم قاشق چایخوری
پودر پیاز –یک چهارم قاشق چای خوری
پنیر خامه ای - ۸۵ گرم
پارمزان رنده شده – یک چهارم فنجان
سس مایونز - 2 قاشق غذاخوری
اسفناج تازه خرد شده - یک و نیم فنجان
سیر خرد شده -یک قاشق چای خوری
تکه های فلفل قرمز - نصف قاشق چای خوری
دستور پخت سینه مرغ شکم پر در فر
۱- فر را با دمای مناسب روشن کنید تا گرم شود.
فیلم: آموزش تهیه رول مرغ سوخاری
۲- فلفل قرمز ، نصف قاشق چایخوری نمک ، پودر سیر و پودر پیاز را مخلوط کنید و دو طرف سینه مرغ بپاشید.
۳- با یک چاقوی تیز از قسمت ضخیم تر سینه مرغ را از وسط برش دهید به صورتی که از هم جدا نشود.
۴- پنیرها ، سس ، اسفناج ، سیر ، فلفل قرمز و باقی مانده نمک را مخلوط و به طور مساوی داخل سینه مرغ را با این مواد پر کنید.
۵- سینه های مرغ را در ظرف دلخواه تان بچینید و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.
12jav.net