2024/10/05
۱۴۰۳ شنبه ۱۴ مهر
پیشنهادات ما
روش درست کردن همبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده

روش درست کردن همبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده

طرز درست کردن همبرگر در خانه به طور کامل و مرحله به مرحله در این مطلب آموزش داده شده است.

دوات آنلاین -همبرگر از جمله غذاهای خوشمزه ای است که واقعا نمی شود آن را به طور کامل از برنامه غذایی حذف کرد. از طرفی خیلی درباره مضرات آن صحبت می شود بنابراین راه چاره در این است که خودمان دست به کار شویم و همبرگر را در خانه درست کنیم. شیوه این کار در ادامه به نقل از غذالند آمده و فوت و فن هایی آن هم توضیح داده شده است.

 

مواد لازم برای همبرگر خانگی

گوشت چرخ‌ شده بدون چربی :400 گرم

پیاز رنده شده: یک چهارم پیمانه

زرده تخم مرغ: 1 عدد

آرد سوخاری: یک چهارم تا نصف پیمانه

سس کچاپ:1 قاشق غذاخوری

سس خردل(دلخواه):1 قاشق غذاخوری

نمک : به میزان لازم

فلفل سیاه : به میزان لازم

روغن مایع: به میزان لازم

نان همبرگر :6 عدد

سبزیجات (کاهو_خیارشور_گوجه)

چگونه در خانه همبرگر درست کنیم

دستور پخت همبرگر در خانه

ابتدا زرده تخم مرغ را به گوشت اضافه می کنیم و گوشت مورد استفاده در این دستور گوشت گوساله بدون چربی می‌باشد.

 

بیشتر بخوانید: سیب زمینی پنیری را چطور درست کنیم

 

پیاز رنده شده را به گوشت اضافه می کنیم.(توجه داشته باشید که حتما آب پیاز را پس از رنده کردن بگیرید).

 

سس کچاپ را به مواد می افزاییم.

 

یک قاشق غذاخوری سس خردل را اضافه کرده و در صورت تمایل از مقداری پودر سیر نیز استفاده می کنیم.

 

در این مرحله آرد سوخاری را بسته به ذائقه خود بین یک چهارم تا نصف به مخلوط اضافه کنید.این مقدار آرد بستگی به مقدار گوشت دارد و زمانی که احساس کردید گوشت حالت نرم و آبدار پیدا کرده است در آن زمان مقدار آرد کافی است.

 

فیلم: آموزش تهیه قارچ برگر در خانه

 

از مخلوط کردن تک تک مواد بپرهیزید.

 

نمک و فلفل را به مقدار لازم بسته به ذائقه اضافه می کنیم.

 

کلیه مواد را با یکدیگر به آرامی ترکیب می کنیم.

 

پس از آماده سازی مواد گوشتی، مواد را به 6 تا 8 قسمت مساوی تقسیم نمایید و به کمک رینگ و یا درب شیشه قالب می زنیم. توجه داشته باشید اگر از درب ظروف برای قالب زدن استفاده می‌کنید می‌بایست کف آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید تا هنگام خارج کردن مواد، شکل ظاهری آن از بین نرود.

شیوه پخت همبرگر خانگی چگونه است

چند فوت و فن

قطر همبرگر شما بعد از قالب زدن باید یکنواخت باشد تا در موقع سرخ کردن خرد نشود.

 

می توانید از تابه رژیمی استفاده کنید و همبرگر را کباب کنید.

 

بخوانید: طرز تهیه سوسیس بندری با سیب زمینی و قارچ

 

نکته قابل توجه برای تهیه همبرگر خانگی این است که هنگام ترکیب مواد از مخلوط کردن هر یک از مواد لازم برای تهیه همبرگر به طور جداگانه خودداری کنید و تنها زمانی که کلیه مواد را به گوشت اضافه کردید مواد را به آرامی با یکدیگر مخلوط نمایید.

 

اگر به دنبال یک همبرگر رژیمی هستید، می‌توانید زرده تخم مرغ و آرد سوخاری را از دستور حذف کنید و یا به مقدار کمتری استفاده نمایید.

 

برای رسیدن به نتیجه مطلوب بهتر است پس از ترکیب مواد و قالب زدن مواد را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید، سپس برای سرخ کردن آن اقدام نمایید. لایه‌های همبرگر را بوسیله نایلون و یا کاغذ‌ روغنی از هم جدا کنید.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.