مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -آش کلم برگ از جمله غذاهای معروف ارومیه است که مخصوصا برای روزهای سرد سال حسابی می چسبد. فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم طرز پخت و دستور تهیه آن را توضیح داده است.
بلغور گندم یک پیمانه
برنج یک پیمانه
نخود یا لوبیا پخته یک پیمانه
پیاز بزرگ ۲ عدد
سبزی آش ۲۰۰ گرم
(کرویز گشنیز تره نعنا شوید جعفری )
کلم برگ حدودا یک کیلو
کشک دو پیمانه
پیاز داغ
نعنا داغ
ابتدا درون یک قابلمه آب ریخته بگذارید تا به جوش بیاید سپس برنج و بلغور شسته شده را به آن اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: فوت و فن پختن آش رشته برای نفرات زیاد
بعد از اینکه برنج و بلغور نیم پز شدند حبوبات را که از قبل خیس کرده و نیم پز کردهاید اضافه کنید.
۲ عدد پیاز که به صورت نگینی خرد کرده اید به همراه نمک را اضافه کنید اجازه دهید تا کمی پیاز بپزد.
ویدئو: خورشت پیچاق قیمه اردبیلی را چطور درست می کنند
کلم خردشده را اضافه کرده به همراه سبزی آش اجازه دهید تا کاملاً آش جا بیفتد.
بعد از اینکه آش جا افتاد در اواخر پخت کشک را اضافه کرده و هم بزنید بعد از چند دقیقه حاضر است.
به جای کشک میتوانید بعد از سرد شدن از ماست چکیده استفاده کنید.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.