2021/12/02
۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ آذر
دیباچه
فوت و فن پختن آش رشته برای نفرات زیاد

فوت و فن پختن آش رشته برای نفرات زیاد

اگر می خواهید آش رشته را به مقدار زیاد درست کنید حتما 8 نکته مهمی که در این مطلب آمده است را رعایت کنید.

دوات آنلاین -همه ما با طرز تهیه آش رشته آشنا هستیم و خیلی وقت ها آن را برای خودمان درست می کنیم اما پختن این آش برای نفرات زیاد موضوعی جداگانه است که فوت و فن های خاص خودش را دارد. این نکات مهم را در ادامه به نقل از خراسان بخوانید:

 

نکات کلیدی برای درست کردن آش رشته به مقدار زیاد

۱-  سعی کنید از قابلمه‌ای استفاده کنید که حجم بیشتری در مقایسه با مواد شما داشته باشد تا رشته‌ها به هم نچسبد.

 

۲- سبزی‌ها در آش رشته باید بدون ساقه و درشت خرد شود.

طرز تهیه آش رشته برای نفرات زیاد چگونه است

۳- نمک آش را بعد از اضافه کردن رشته و کشک امتحان کنید تا آش شما شور نشود.

 

۴- برای این‌که آش شما جا بیفتد بهتر است که با شعله کم بپزد و مرتب هم بخورد.

 

۵- تناسب آب و مواد آش رشته بستگی به میزان آب دارد. در دقایق پایانی اگر احساس کردید آب آش زیادتر از مواد آن است، کمی زیر شعله را  بیشتر و در قابلمه را باز کنید تا آش شما کمی آب را از دست بدهد.

 

6- برای گرفتن نفخ حبوبات آنها را حتما از روز قبل خیس و چند بار آب آن را عوض کنید.

با ترفندهای پختن آش رشته برای چندین نفر آشنا شوید

7- تهیه رشته خوب و سبزی تازه می‌تواند برگ برنده آش شما باشد.

 

8- سعی کنید آرد را با آب جوش مخلوط  و بعد به آش اضافه کنید.

 

کارنامه
صفحه اصلی گاج مارکت
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.