فوت و فن پختن آش رشته برای نفرات زیاد
اگر می خواهید آش رشته را به مقدار زیاد درست کنید حتما 8 نکته مهمی که در این مطلب آمده است را رعایت کنید.
دوات آنلاین -همه ما با طرز تهیه آش رشته آشنا هستیم و خیلی وقت ها آن را برای خودمان درست می کنیم اما پختن این آش برای نفرات زیاد موضوعی جداگانه است که فوت و فن های خاص خودش را دارد. این نکات مهم را در ادامه به نقل از خراسان بخوانید:
نکات کلیدی برای درست کردن آش رشته به مقدار زیاد
۱- سعی کنید از قابلمهای استفاده کنید که حجم بیشتری در مقایسه با مواد شما داشته باشد تا رشتهها به هم نچسبد.
۲- سبزیها در آش رشته باید بدون ساقه و درشت خرد شود.
۳- نمک آش را بعد از اضافه کردن رشته و کشک امتحان کنید تا آش شما شور نشود.
۴- برای اینکه آش شما جا بیفتد بهتر است که با شعله کم بپزد و مرتب هم بخورد.
۵- تناسب آب و مواد آش رشته بستگی به میزان آب دارد. در دقایق پایانی اگر احساس کردید آب آش زیادتر از مواد آن است، کمی زیر شعله را بیشتر و در قابلمه را باز کنید تا آش شما کمی آب را از دست بدهد.
6- برای گرفتن نفخ حبوبات آنها را حتما از روز قبل خیس و چند بار آب آن را عوض کنید.
7- تهیه رشته خوب و سبزی تازه میتواند برگ برنده آش شما باشد.
8- سعی کنید آرد را با آب جوش مخلوط و بعد به آش اضافه کنید.
12jav.net