2024/11/24
۱۴۰۳ يکشنبه ۴ آذر
پیشنهادات ما

فیلم: خورشت پیچاق قیمه اردبیلی را چطور درست می کنند

طرز تهیه کامل خورشت پیچاق قیمه مجلسی اردبیلی را می توانید در این فیلم ببینید و یاد بگیرید.

دوات آنلاین -خورشت پیچاق قیمه از جمله غذاهای سنتی و مجلسی اردبیل است که طرفدار زیاد دارد. اگر طرز تهیه و دستور پخت این غذا را به طور کامل بلد نیستید فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم شما را راهنمایی می کند.

 

مواد لازم برای پیچاق قیمه

گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم

خلال بادام ۱۵۰ گرم

کره ۲۵ گرم

پیاز ۲ عدد

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

تخم مرغ ۲ عدد

زعفران به مقدار لازم

چوب دارچین ۱ تکه

نمک، زردچوبه، فلفل سیاه به مقدار لازم

آموزش طرز تهیه و دستور پخت پیچاق قیمه اردبیلی

طرز تهیه خورش پیچاق قیمه مجلسی

ابتدا بادام را با مقداری گلاب و آب خیس کنید تا کمی نرم شود. گوشت را به صورت قیمه خرد کنید و بشورید. زعفران را با چند قطعه یخ بگذارید تا رنگ بگیرد.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت آش ماست اردبیلی

 

پیازها را نگینی یا خلالی خرد کنید و به همراه کره و روغن داخل قابلمه تفت دهید تا سبک شود سپس مقداری زردچوبه به پیاز ها بزنید و در ادامه گوشت خرد شده را نیز افزوده و کمی فلفل سیاه بزنید تا گوشت تغییر رنگ دهد.

 

در ادامه رب را افزوده و کمی با گوشت تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود سپس چند لیوان آب جوش به همراه چوب دارچین داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا گوشت ها پخته شوند (به اندازه آب اضافه کنید تا در حین پخت دیگر نیازی به افزودن آب نباشد).

 

وقتی گوشت نیم پز شد چوب دارچین را از قابلمه خارج کنید و بادام خیس خورده را به همراه همان آب و گلابش افزوده و هم بزنید و اجازه دهید تا خورش با شعله کم جا بیفتد و باید آب خورشت کاملا کم شود.

 

ویدئو: دستور پخت کامل کوفته قلقلی

 

در انتهای پخت نمک را افزوده و زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید و زمانی که خورشت غلیظ شد تخم مرغ ها را می توانید به دو روش به خورش اضافه کنید یا جدا نیمرو کنید سپس روی خورشت گذاشته و یا داخل خورش ریخته و درب قابلمه را بگذارید تا کمی سفت شود به همین راحتی خورشت خوشمزه ما حاضر شد به همراه پلو زعفرانی میل کنید. نوش جان

فوت و فن هایی برای مجلسی شدن خورشت پیچاق قیمه

نکات کلیدی در تهیه پیچاق قیمه اردبیلی

به عنوان چاشنی می توانید از مقداری زرشک یا آب غوره یا آبلیموه استفاده کنید.

 

بعضی برای افزودن تخم مرغ از زرده استفاده می کنند و بعضی از تخم مرغ کامل که کاملا سلیقه ای می باشد.

 

برای هر نفر باید یک عدد تخم مرغ در نظر گرفته شود.

 

نمک را در انتها پخت اضافه کنید تا گوشت سفت نشود.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.