2021/12/02
۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ آذر
دیباچه
بهترین روش ها برای طعم دار کردن قهوه

بهترین روش ها برای طعم دار کردن قهوه

برای طعم دار کردن قهوه از چه موادی استفاده کنیم و چه چیزهایی را می توانیم به جای شکر در قهوه بریزیم؟

دوات آنلاین -نتایج تحقیقات نشان می‌دهد خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، بیماری تنفسی، سرطان، سکته مغزی، دیابت و بیماری کلیوی در افرادی که قهوه می‌خورند کمتر است اما از آن جا که ما عادت کرده‌ایم قهوه را با شکر مصرف کنیم مشکلاتی برایمان پیش خواهد آمد به ویژه این که به دلیل تلخی قهوه به خودمان اجازه می‌دهیم مقدار شکر بیشتری هم به آن اضافه کنیم. در ادامه به نقل از خراسان به شش افزودنی سالم تر از شکر برای طعم دار کردن قهوه اشاره می‌کنیم:

استفاده از دارچین یکی از بهرتین روش ها برای طعم دار کردن قهوه است

اضافه کردن دارچین به قهوه

اضافه کردن یک قاشق چای خوری دارچین کار یک بسته شکر را برای طعم دادن به قهوه می‌کند. دارچین بدون اضافه کردن قند اضافی و کالری، طعم شیرینی به قهوه می‌دهد. می‌توانید چوب یا پودر دارچین خالص را با قهوه دم کنید تا عطر و طعم شیرینی به قهوه بدهد.

 

یک خاصیت: جلوگیری از کاهش سطح یادگیری و مراقبت از فعالیت‌های مغزی.

 

قهوه با پودر کاکائو بدون قند

مخلوط کردن پودر کاکائو با قهوه یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای استفاده از فلاونوئیدهای شکلات است که این آنتی اکسیدان‌ها می‌توانند از آسیب زیست محیطی به سلول‌ها جلوگیری  و به بهبود جریان خون به مغز و قلب کمک کنند. پودر شکلات خالص نه تنها طعم خوشمزه‌ای به قهوه می‌دهد، بلکه سالم‌ترین راه برای طعم دادن به قهوه بدون شکر است.

 

یک خاصیت: حالت و نشانه‌های افسردگی را بهتر می‌کند.

 

بیشتر بخوانید: قهوه اسپرسو چگونه درست می شود

 

طعم دار کردن قهوه با عصاره وانیل

عصاره وانیل یک طعم دهنده است نه شیرین کننده. شما می‌توانید از عصاره وانیل برای طعم دادن به قهوه بدون شکر استفاده کنید تا سلامتی بدنتان حفظ شود. قند و کالری عصاره وانیل صفر است و در عین حال طعم و مزه بسیار خوبی به قهوه می‌دهد.

 

یک خاصیت: منبع خوب ویتامین B  که نقش مهمی در پاک سازی پوست دارد .

با طعم دار کردن قهوه از نوشیدن آن لذت ببرید

قهوه را با جوز هندی طعم دار کنید

نصف قاشق چای‌خوری جوز هندی را برای طعم دادن به قهوه استفاده کنید، همچنین می‌توانید به آن دارچین و هل  بیفزایید.

 

یک خاصیت: درمان مشکلات گوارشی

 

در همین زمینه: آموزش درست کردن قهوه موکا در خانه

 

قهوه با پودر نارگیل

اگر می‌خواهید قهوه بدون شکر بخورید اما تمایل دارید  از یک طعم دهنده خوشمزه برای مزه دادن به آن استفاده کنید، پودر نارگیل انتخاب خوبی است. پودر نارگیل جایگزین خوبی برای شکر و روغن نارگیل است.

 

یک خاصیت: انرژی را افزایش می‌دهد.

 

آب پرتقال هم جواب می دهد

آب پرتقال هم قند طبیعی دارد و هم طعم خوب. سه چهارم فنجان از آب پرتقال  میزانی از ویتامین C مورد نیاز روزانه شما را تأمین می‌کند. برای این‌که قهوه طعم دار بخورید کافی است چند قطره آب پرتقال در آن بچکانید.

 

یک خاصیت: در کاهش کلسترول خون موثر است.

 

کارنامه
صفحه اصلی گاج مارکت
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.