2020/10/29
۱۳۹۹ پنج شنبه ۸ آبان
آموزش و نحوه درست کردن قهوه موکا در خانه

آموزش و نحوه درست کردن قهوه موکا در خانه

اگر از علاقه مندان به انواع قهوه هستید می توانید قهوه موکا را خیلی راحت با فرنچ پرس در خانه درست کنید.

دوات آنلاین -قهوه یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌ها در سراسر جهان است که انواع مختلفی دارد و یکی از نوع‌های پرطرفدار آن موکا است. قهوه موکا که به موکاچینو و کافه موکا هم معروف است را می‌توانید در خانه با استفاده از فرنچ پرس درست کنید.طرز تهیه آن را به نقل از مجله کوروش بخوانید.

 

مواد لازم برای قهوه موکا

اسپرسو: ۲ شات (۶۰ میلی‌لیتر)

سس شکلات: ۳۰ میلی‌لیتر (می‌توانید از مقداری شکلات آب کرده یا نوتلا داغ شده روی شعله ملایم گاز استفاده کنید.)

شیر بخار داده شده یا فوم شیر: ۱۲۰ میلی‌لیتر

قهوه موکا را در خانه با فرنچ پرس درست کنید

طرز تهیه قهوه موکا

برای درست کردن قهوه موکا ابتدا باید دو شات قهوه اسپرسو آماده کنید. برای دم کردن اسپرسو ابتدا دانه قهوه را به میزان متوسط آسیاب کنید.

 

بیشتر بخوانید: فرمول‌هایی که قهوه‌خورها باید بدانند

 

برای درست کردن ۲ شات اسپرسو، ۴۲ گرم قهوه آسیاب شده در سبد قهوه‌جوش موکاپات بریزید و با نوک دست آن را صاف کنید. در قسمت محفظه آب قهوه جوش موکاپات تا حدی که مشخص شده آب سرد بریزید. مقدار آب باید تا قسمت زیر محفظه سوپاپ کنترل فشار باشد.

 

حالا سبد قهوه را روی محفظه آب بگذارید و آن را ببندید. قهوه‌جوش موکاپات موکاپات را روی شعله متوسط رو به پایین گاز بگذارید تا آب سرد به دمای جوش برسد و آب با فشار وارد سبد قهوه شود و از میان دانه‌های قهوه عبور کند. در مرحله آخر قهوه از لوله محفظه خارج شود. در این مرحله قهوه اسپرسو آماده است و بلافاصله باید در فنجان ریخته شود.

 

بیشتر بخوانید: چگونه بهترین قهوه ترک را درست کنیم؟

 

در فاصله آماده شدن اسپرسو، فوم شیر یا شیر بخار داده شده را هم آماده کنید. شیر را داغ کنید و سپس در فرنچ پرس بریزید. چند بار شیر را در این دستگاه پرس کنید تا شیر حسابی فوم دار شود.

 

برای آماده کردن فنجان قهوه موکا ابتدا سس شکلات (شکلات آب کرده یا نوتلایی که روی شعله ملایم گاز داغ و باز شده یا سیروپ شکلات) را کف فنجان یا ماگ بریزید. سپس شیر بخار داده شده را اضافه کنید و بعد دبل اسپرسو را روی آن بریزید. به همین راحتی قهوه موکا یا موکاچینو شما آماده است.

 

در صورت تمایل روی آن مقداری خامه همزده و شکلات رنده شده بریزید.

 

تفاوت قهوه موکا با لاته

اگر می‌خواهید دقیق‌تر متوجه تفاوت کافه موکا و لاته و کاپوچینو شوید این را به خاطر بسپارید:

 

لاته ترکیبی از اسپرسو، شیر فوم گرفته یا بخارپز و کمی فوم شیر است و کافه موکا از شکلات، اسپرسو، شیر بخار داده شده یا فوم شیر و خامه زده شده تشکیل شده است. کاپوچینو هم که برادر کوچک‌تر لاته است ترکیبی از اسپرسو و شیر بخارپز است.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.