شامی بادمجان بدون گوشت؛ دستور پخت و طرز تهیه
اگر می خواهید شامی بادمجان شما بسیار خوشمزه و تعریف کردنی شود از دستور پخت این مطلب کمک بگیرید.
دوات آنلاین -شامی بادمجان از جمله غذاهای خوشمزه ای است که بعضی ها آن را با گوشت درست می کنند. طرز تهیه این غذا بدون گوشت در ادامه به نقل از سیمرغ آمده است. اگر دلتان میخواهد شامیتان گوشت داشته باشد، 150 گرم گوشت چرخ کرده به موادتان اضافه کنید.
مواد لازم برای شامی بادمجان
بادمجان : 2 عدد
سیبزمینی پخته : 2 عدد
سیبزمینی خام : 1 عدد
پیاز : 1 عدد
تخممرغ : 1 عدد
ماست : 1 ق س
آرد گندم : 1 ق س
نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه شامی بادمجان
بادمجانها را درون فر یا روی اجاقگاز کبابی کنید.
آشپزی: خاویار بادمجان خانگی چگونه درست می شود
پوست بادمجانها را بگیرید و سپس آنها را ساطوریکنید تا خوب نرم شوند.
حالا در یک ظرف مناسب سیبزمینیها را رنده کنید.پیاز را هم رنده کنید و آب آن را بگیرید.
تخممرغ، ماست و پیاز را به سیبزمینی اضافه کنید.
ببینید: طرز تهیه لونگی بادمجان
بادمجان ساطوری شده را روی مواد بریزید و با نمک و فلفل خوب هم بزنید.
اگر مایه شامی شل بود، یک قاشق غذاخوری آرد گندم هم به آن اضافه کنید.
وقتی مایه شامی آماده شد، درون تابه روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد بهاندازه یک قاشق از مایه شامی درون تابه بریزید و سرخ کنید.
12jav.net