مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -لونگی بادمجان از جمله غذاهای لذیذ و خوشمزه ای است که طرز تهیه آن نیز ساده است و بد نیست گاهی وقت ها برای تنوع هم که شده سراغ این غذا بروید تا کمی از گوشت و مرغ فاصله بگیرید. دستور پخت این غذا به طور کامل در فیلم بالا شرح داده شده است. توضیحات زیر را نیز می توانید بخوانید.
بادمجان ۵ عدد
گردو اسیاب شده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
حریره سیر یک قاشق غذاخوری
رب انار ۴ قاشق غذاخوری
سبزی معطر(گشنیز و نعنا) ۴ قاشق غذاخوری
دانه انار ترش نصف پیمانه
نمک و فلفل و زرچوبه به میزان لازم
روغن مقداری
ابتدا پیاز را در روغن تفت میدهیم تا کمی سبک شود سیر و سبزی رو هم اضافه می کنیم تا کمی تفت بخورد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته بادمجان
گردو و ادویه را اضافه می کنیم دوباره تفت بخورد رب را اضافه کرده حرارت را خاموش می کنیم.
مواد رو در شکم بادمجان هایی که از قبل سرخ شدن پر می کنیم و الباقی مواد داخل شکم پر را با یک پیمانه آب روی حرارت گذاشته وقتی سس به جوش آمد بادمجان های شکم پر را داخل سس می چینیم برای ۳۰دقیقه تا سس به خورد بادمجان ها برود.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.