خاویار بادمجان خانگی چگونه درست می شود
طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان خانگی چگونه است؟ در این مطلب به این سوال جواب کامل داده شده است.
دوات آنلاین -خاویار بادمجان از جمله خوراک های گیاهی بسیار خومشزه است که می توانید خودتان آن را در خانه درست کنید. دستور پخت و طرز تهیه این غذا در ادامه به نقل از خراسان آمده است:
مواد لازم برای خاویار بادمجان
بادمجان بزرگ - ۴ عدد
پیاز ساطوری و ریز خرد شده - ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی - ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز - به مقدار دلخواه
گوجه فرنگی - ۳ عدد متوسط
طرز تهیه خاویار بادمجان خانگی
1- ابتدا باید بادمجانها را روی منقل یا دستگاه گریل یا داخل فر کبابی کنید.
غذا با بادمجان: کال کباب خوشمزه گیلانی را چطور بپزیم
2- پوست بادمجان کبابی به راحتی جدا میشود. وقتی پوست بادمجان روی شعله گاز کاملا سوخت و گوشت آن نرم شد زیر شیر آب سرد بگیرید.
3- بعد از گرفتن پوست بادمجان آنها را ساطوری خرد کنید. گوجه فرنگیها را هم ریز خرد و ساطور کنید.
4- پیازهای ساطوری خرد شده را در روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
5- حین سرخ شدن پیاز به آنها زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود.
فیلم آشپزی: طرز تهیه لونگی بادمجان چگونه است
6- بعد از اینکه پیازها طلایی شد گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید آب گوجه فرنگی خوب کشیده و سرخ شود.
7- رب گوجه فرنگی را در یک ماهیتابه جداگانه با کمی روغن تفت دهید.
8- وقتی که خامی رب گرفته شد به مخلوط پیاز و گوجه ( میتوانید گوجه را هم کبابی کنید.) اضافه کنید.
9- بادمجانهای ساطوری خرد شده را زمانی اضافه کنید که آب گوجه فرنگی گرفته شده باشد. نمک و فلفل را اضافه و مواد را خوب با هم مخلوط کنید و هم بزنید و حدود ۵ تا 10دقیقه زمان بدهید تا خوراک روی شعله ملایم گاز جا بیفتد.
10- خوراک خاویار باید تند و تیز و چرب باشد اما میزان تندی و چربی آن کاملا به ذائقه شما بستگی دارد. در پایان کار کمی آبلیمو یا آب لیموترش تازه به خوراک اضافه کنید تا طعم لذیذ آن دوچندان شود.
12jav.net