2021/07/31
۱۴۰۰ شنبه ۹ مرداد
پوشاک با سلام
فوت و فن های خوشمزه تر شدن لازانیا

فوت و فن های خوشمزه تر شدن لازانیا

چه کار کنیم لازانیای ما رستورانی و خوشمزه تر از همیشه شود؟ این مطلب به شما فوت و فن های مفیدی را آموزش می دهد.

دوات آنلاین -طرز تهیه لازانیا مخصوص به سبک نواب ابراهیمی، بلاگر آشپزی را می توانید در ادامه به نقل از روزنامه خراسان بخوانید. لازانیا از آن نوع غذاهایی است که دست پخت و طرز تهیه در آن خیلی مهم است و نکات ریز در خوشمزه تر شدن این غذا بسیار تاثیر دارد.

 

مواد لازم برای تهیه سس گوشت لازانیا

این میزان مواد برای 6 نفر است.

روغن مایع - ۲ قاشق غذاخوری

پیاز- ۲ عدد

گوشت چرخ‌کرده گوساله -  ۶۰۰ گرم

فلفل دلمه ای -  ۲ عدد

قارچ -  ۵۰۰ گرم

فلفل سیاه -  نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سفید -  یک قاشق چای‌خوری

آویشن، زردچوبه و پودر سیر- یک قاشق چای‌خوری

نمک - به میزان لازم

رب گوجه – 2 قاشق غذاخوری

لازانیا -  ۵۰۰ گرم

پنیرپیتزا -  ۵۰۰ گرم

 

مواد لازم برای  تهیه سس سفید

کره -  ۵۰ گرم

آرد- یک قاشق غذاخوری

شیر -  یک فنجان

پارمسان -  یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه لازانیای خوشمزه را بخوانید

دستور پخت لازانیا

1- پیاز را خرد و در روغن  سرخ می کنیم و سپس گوشت را اضافه  می کنیم و تفت می‌دهیم .

 

فیلم آشپزی: طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو

 

2- ادویه ، قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را در پایان کار اضافه  می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم و کنار می‌گذاریم.

 

طرز تهیه سس بشامل

1-  در قابلمه مناسب کره را  اضافه می کنیم و آرد را تفت می دهیم  سپس شیر را  که در دمای  اتاق قرار دارد به آن اضافه می کنیم.

 

2- پنیر رنده شده را می افزاییم و اجازه می دهیم پنیر آب شود.

فوت و فن های پخت لازانیا را یاد بگیرید

طرز آبکش کردن لازانیا

1- ورقه های لازانیا را در آب جوش برای 5 دقیقه  می جوشانیم و آبکش می‌کنیم و لایه لایه در ظرف مناسب پهن می کنیم.

 

2-  ابتدا کمی از سس را روی لایه های لازانیا می‌ریزیم و سپس از مخلوط مواد اضافه می‌کنیم .3-  لایه لایه  مواد را اضافه می کنیم و روی آن را پنیر  می ریزیم و  فویل می‌کشیم و در فر یا روی حرارت کم شعله گاز قرار می دهیم.

 

نکات ریز آشپزی

برای لایه بندی مواد بعد از این‌که کف ظرف را چرب کردیم، به ترتیب نوار های پخته شده لازانیا، سس سفید، سس گوشت و پنیر پیتزا را اضافه می‌کنیم .

 

برای این‌که لازانیا وا نرود، نوارهای لازانیا را در هر لایه ۹۰ درجه  می چرخانیم، دقیقا مثل تار و پود پارچه.

 

ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه می گذاریم و 10 دقیقه هم بدون فویل تا کاملا برشته شود.

 

می‌توانید لازانیا را در ماهیتابه لایه بندی و روی گاز با حرارت ملایم درست کنید.

 

لوازم آشپزخانه کالا و ما
بنر خانومی
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.