کیک موز و هویج؛ طرز تهیه و دستور پخت کامل
همه فوت و فن های پختن کیک موز و هویج در این مطلب آمده است. این کیک برای مهمانی های عصرانه بسیار مناسب است.
دوات آنلاین -مسلما درست کردن یک کیک خانگی خوشمزه برای خانواده لذتبخش است و میتواند گزینه مناسبی برای میهمانیهای خانوادگی و جمعهای دوستانه باشد. مخصوصا وقتی با یک لیوان چای ایرانی خوشعطر همراه شود و دلنشینترین مزه را به مهمانان هدیه کند. کیک موز و هویج یک کیک مناسب است، چرا که علاوه بر دستور تهیه آسان و سریع، عطر و طعم لذیذی نیز دارد.
مواد لازم برای کیک موز و هویج
آرد شیرینیپزی: ۲۹۰ گرم
جوش شیرین: نصف قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
کره: ۱۰۰ گرم
تخممرغ: ۲ عدد
شکر: ۲۰۰ گرم
موز پوره شده: ۳ عدد معادل ۲۰۰ گرم
پوست لیموترش رنده شده: یک قاشق چایخوری
هویج رنده شده: یک پیمانه
طرز تهیه کیک موز و هویج
در ابتدا آرد شیرینیپزی را با مقدار گفته شده از جوش شیرین مخلوط کنید. سپس بکینگ پودر را با نمک ترکیب کرده و ۲بار الک کنید.
فیلم شیرینی پزی: طرز تهیه کیک گل سرخ
پس از یکدست شدن و الک کردن، آن را به مواد اولیه بیفزایید.
سپس به این مخلوط کره و تخممرغها را اضافه کرده و قدری هم بزنید که یکدست شده و رنگ کرم مانندی بهخود بگیرد.
در این مرحله شکر را به مواد افزوده و مخلوط کنید تا دانههای شکر در مواد حل شود.
سپس موزی را که بهخوبی پوره کردهاید به مواد اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود.
همچنین برای عطر بیشتر میتوانید پوست لیموترش رنده شده را اضافه کنید و با همزن برقی ابتدا با دور کند و سپس با دور تند مخلوط کنید تا همه مواد ترکیب شوند.
در پایان نیز هویج را که با دنده درشت رنده کردهاید، به ترکیب اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. خمیر آماده را در قالب میانتهی به قطر۲۲ بریزید و در فر که با دمای ۱۷۰ درجه داغ شده بهمدت ۵۰ تا۶۰ دقیقه بپزید.
توجه داشته باشید تمام مواد باید به دمای محیط برسند و سپس مورد استفاده قرار بگیرند. همچنین حتما قبل از گذاشتن قالب داخل فر، فر را کاملا داغ کنید.
منبع: همشهری
12jav.net