2024/11/03
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
پیشنهادات ما
کیک موز و هویج؛ طرز تهیه و دستور پخت کامل

کیک موز و هویج؛ طرز تهیه و دستور پخت کامل

همه فوت و فن های پختن کیک موز و هویج در این مطلب آمده است. این کیک برای مهمانی های عصرانه بسیار مناسب است.

دوات آنلاین -مسلما درست کردن یک کیک خانگی خوشمزه برای خانواده لذتبخش است و می‌تواند گزینه مناسبی برای میهمانی‌های خانوادگی و جمع‌های دوستانه باشد. مخصوصا وقتی با یک لیوان چای ایرانی خوش‌عطر همراه شود و دلنشین‌ترین مزه را به مهمانان هدیه کند. کیک موز و هویج یک کیک مناسب است، چرا که علاوه بر دستور تهیه آسان و سریع، عطر و طعم لذیذی نیز دارد.

 

مواد لازم برای کیک موز و هویج

آرد شیرینی‌پزی: ۲۹۰ گرم

جوش شیرین: نصف قاشق غذاخوری

بکینگ پودر: ۲ قاشق چای‌خوری

نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری

کره: ۱۰۰ گرم

تخم‌مرغ: ۲ عدد

شکر: ۲۰۰ گرم

موز پوره شده: ۳ عدد معادل ۲۰۰ گرم

پوست لیموترش رنده شده: یک قاشق چای‌خوری

هویج رنده شده: یک پیمانه

چگونه در خانه کیک موز و هویج بپزیم

طرز تهیه کیک موز و هویج

در ابتدا آرد شیرینی‌پزی را با مقدار گفته شده از جوش شیرین مخلوط کنید. سپس بکینگ پودر را با نمک ترکیب کرده و ۲بار الک کنید.

 

فیلم شیرینی پزی: طرز تهیه کیک گل سرخ

 

پس از یکدست شدن و الک کردن، آن را به مواد اولیه بیفزایید.

 

سپس به این مخلوط کره و تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و قدری هم بزنید که یکدست شده و رنگ کرم مانندی به‌خود بگیرد.

 

در این مرحله شکر را به مواد افزوده و مخلوط کنید تا دانه‌های شکر در مواد حل شود.

 

سپس موزی را که به‌خوبی پوره کرده‌‌اید به مواد اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود.

 

همچنین برای عطر بیشتر می‌توانید پوست لیموترش رنده شده را اضافه کنید و با همزن برقی ابتدا با دور کند و سپس با دور تند مخلوط کنید تا همه مواد ترکیب شوند.

 

در پایان نیز هویج را که با دنده درشت رنده کرده‌‌اید، به ترکیب اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. خمیر آماده را در قالب میان‌تهی به قطر۲۲ بریزید و در فر که با دمای ۱۷۰ درجه داغ شده به‌مدت ۵۰ تا۶۰ دقیقه بپزید.

 

توجه داشته باشید تمام مواد باید به دمای محیط برسند و سپس مورد استفاده قرار بگیرند. همچنین حتما قبل از گذاشتن قالب داخل فر، فر را کاملا داغ کنید.

 

منبع: همشهری

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.