بنیه خرما را چطور درست می کنند
طرز تهیه کامل بنیه خرما را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -بنیه خرما از جمله دسرهای بسیار مقوی است که به ویژه برای ماه مبارک رمضان بسیار مناسب است. طرز تهیه کامل آن در ادامه به نقل از چاردیواری جام جم آمده است:
مواد لازم برای بنیه خرما
خرما: ۲ عدد
گردو: 10 عدد
تخم مرغ: یک عدد
پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر:نصف قاشق چایخوری
پودر قند: یک قاشق غذاخوری
آرد: ۵ قاشق غذاخوری
شیر: ۵ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: یک قاشق چایخوری
روغن: به میزان لازم
دستور پخت بنیه خرما
خرماها را شسته و پوست و هسته آنها را جدا می کنیم.
پوست گردوها را هم گرفته و در خرماهاگذاشته و کنار می گذاریم.
فیلم آشپزی: طرز تهیه باقلوای شعریه مجلسی بدون فر
تخم مرغ را در ظرف گودی ریخته و کمی با چنگال میزنیم. بعد پودر دارچین، بکینگ پودر، شیر، پودرقند و زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و دوباره هم می زنیم.
حالا آرد را کم کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا مایعی یکدست و به شلی ماست به دست آید.
در قابلمه گودی کمی روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم و وقتی داغ شد خرماها را دانه دانه در مایع میغلتانیم و در روغن انداخته و سرخ می کنیم.
آموزش: طرز تهیه ماقوت؛ دسر خوشمزه و پرطرفدار
سپس آنها را روی دستمال کاغذی یا سبد فلزی میگذاریم تا روغن اضافه اش گرفته شود.
در نهایت خرماها را در ظرف مناسبی چیده و داغ سرو می کنیم.
یک نکته ریز
این دسر ماه رمضانی را باید داغ سرو کرد چون اگر سرد شود طعم خوبش از بین می رود در ضمن نباید آن را در یخچال بگذاریم. به جای شیر هم می توان از آب و نسبت به ذائقه می توان از هر ماده معطری مانند هل، گلاب و... استفاده کرد.
12jav.net