چطور رنگینک ساده خرما را به سبک جنوبی ها درست کنیم
تهیه رنگینک اگرچه ساده است اما فوت و فن ها و جزییات خاص خودش را دارد که باعث می شود خوشمزه تر شود.
دوات آنلاین -رنگینک خرما از دسرهای محبوب جنوبی ها است که واقعا آن را خوشمزه درست می کنند. طرز تهیه ساده این دسر در ادامه به نقل از خراسان آمده است.
مواد لازم برای رنگینک
خرما عسلی - ۲۰۰ گرم
آرد - ۲ لیوان
مغز گردو - به میزان لازم
روغن - نصف لیوان
کره - ۱۰۰ گرم
دارچین - یک قاشق غذاخوری
پودر هل - یک قاشق چایخوری
پودر قند - ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه رنگینک جنوبی
۱- ابتدا هسته خرما را بیرون بیاورید. یک راه ساده و راحت برای این کار استفاده از سیخ چوبی یا خلال دندان ضخیم است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کاچی ساده و خانگی
۲- نوک سیخ را روی قسمت برآمده بالای سر خرما بگذارید و همزمان فشار بدهید.
۳- با این کار هسته خرما در اثر فشار از ته خرما بهراحتی بیرون میآید.
۴-حالا میتوانید در جای خالی هسته که به صورت حفره است، یک برش مغز گردو بگذارید.
۵- خرماهای آماده را در ظرف سرو مدنظر کنار هم بچینید به طوری که بین آنها فاصله نباشد.
۶- بهتر است خرماها را به صورت ایستاده کنار هم بچینید.
آشپزی: فرنی با آرد برنج؛ دستور پخت کامل
۷-در مرحله بعد آرد را الک کنید و در یک ماهیتابه مناسب بریزید و با شعله کم چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود و کمی تغییر رنگ بدهد.
8-دوباره آرد را الک کنید و در ماهیتابه بریزید. در این مرحله کره و نیمی از روغن را اضافه کنید و آرد را خوب هم بزنید تا یکدست شود سپس بقیه روغن را اضافه کنید و با شعله کم آن قدر تفت دهید تا به رنگ دلخواهتان برسد.
۹- پودر هل، پودر قند و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید.
۱۰- اجاق را خاموش کنید و این مخلوط را در حالی که داغ است، روی خرماهای چیده شده در ظرف بریزید به طوری که کاملا روی خرما پوشیده شود.
۱۱- روی رنگینک را میتوانید با خلال پسته یا بادام، کنجد، مغز گردو، پودر نارگیل یا غنچه گل سرخ و دارچین تزیین کنید. رنگینک را بعد از آماده شدن یک ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و سفت شود سپس آن را برش بزنید و میل کنید.
12jav.net