طرز تهیه ماقوت؛ دسر خوشمزه و پرطرفدار
تمام نکات و فوت و فن های تهیه ماقوت را در این مطلب یاد بگیرید.
دوات آنلاین -ماقوت از جمله دسرهایی است که در شهرهای مختلف مانند یزد و شیراز به روش های گوناگون تهیه می شود البته در کلیت مشابه هم هستند. ماقوت علاوه بر این که بسیار خوشمزه است به دلیل موادی که در آن استفاده می شود بسیار مقوی نیز هست و خواص متعددی دارد. در گذشته در یزد ماقوت را با دو روش تهیه می کردند. در یکی از روش ها در آن آب می ریختند و در روش دیگر شیر را جایگزین می کردند. طرز تهیه این دسر لذیذ را در ادامه به نقل از عصر ایران بخوانید.
مواد لازم برای درست کردن ماقوت
آب یا شیر 2 لیوان ( 2 پیمانه )
نشاسته گل 2 قاشق غذاخوری
شکر یک سوم لیوان
گلاب 1یک چهارم لیوان
زعفران به میزان لازم
روش تهیه ماقوت
آب را بگذارید جوش بیاید. نشاسته را در نصف لیوان آب سرد کم کم حل کنید تا روان شود.
آموزش آشپزی: طرز تهیه پکوره زاهدانی
نشاسته حل شده را کم کم و در حال هم زدن به آب جوش اضافه کنید.
اگر هم نزنید یا یک دفعه بریزید نشاسته گلوله می شود.
چند لحظه صبر کنید تا نشاسته جوش بیاید و یک دقیقه بجوشد.
ترفند: فوت و فن هایی برای خوشمزه شدن فرنی مجلسی
حالا شکر و زعفران را اضافه کنید. ترجیحا زعفران را هم قبل از آن در یکی دو قاشق آب حل کنید. هم بزنید تا باز به جوش بیاید و شکر حل شود.
در مرحله آخر گلاب را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. یکی دو دقیقه کنار بگذارید و بعد ماقوت را در ظرف سرو بریزید.
اگر دوست داشتید بعد از برداشتن از روی حرارت یکی دو قاشق بادام خلال شده هم به آن اضافه کنید.
وقتی سرد شد به مدت دو الی سه ساعت در یخچال نگه دارید بعد ماقوت آماده است.
12jav.net