طرز تهیه پکوره زاهدانی
دستور پخت کامل پکوره را که غذایی سالم و خوشمزه است در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -پکوره از جمله غذاهای سنتی استان سیستان و بلوچستان است که در همه شهرهای ایران طرفداران زیادی دارد. این را هم بدانید که این غذا در کشورهای دیگر به ویژه هند نیز رواج دارد. موادی که در آن استفاده می شود ارزش غذایی بالایی دارد و سرشاز از پروتئین، ویتامین و آهن است. طرز تهیه پکوره زاهدانی را در ادامه بخوانید:
مواد لازم برای پکوره
آرد نخود خام نصف پیمانه
آرد سفید نصف پیمانه
آب نصف پیمانه
تخم گشنیز پودر شده 1 قاشق چایخوری
نمک و ادویه به مقدار لازم
فلفل سبز تند به مقدار لازم
خمیر مایع 1 قاشق غذاخوری
سبزی تازه (گشنیز،تره،شوید،ترپیاز) یک مشت
پیازکوچک 1 عدد
دستور پخت پکوره
سبزی ها و پیازها را ریز ریز خرد کنید. اندازه یک مشت سبزی برای این مقدار کافی است. نصف استکان آب را با خمیر مایع و آرد نخود و آرد سفید را به وسیله قاشق هم بزنید و بعد سبزی تازه خرد شده را اضافه کنید اگر غذاهای تند دوست دارید به آن فلفل سبز تند بزنید اگر دوست ندارید فلفل سیاه بزنید و نمک و ادویه هم بزنید.
آموزش آشپزی: دستور پخت سمبوسه ترد
مایعی که بدست می آید غلظت آن کمی از ماست بیشتر باشد که وقتی با قاشق می ریزید راحت از قاشق سرازیر شود. آرد و آب را کنا دستتان بگذارید اگر غلیظ تر بود آب اضافه کنید اگر شل بود آرد نخود اضافه کنید.
غذای محلی: طرز تهیه آبگوشت شیرازی؛ یخنی نخود
به مدت یک ساعت و نیم در جای گرم بگذارید تا خوب پف کند. بعد با در روغن فراوان سرخ کنید اگر روغن زیاد باشد مانند تصویر می شود و اگر روغن کم باشد شبیه کتلت و کوکو می شود.
نکته آشپزی
اگر در هنگام سرخ کردن از هم می پاشید به آن یک قاشق آرد سفید اضافه کنید.
منبع: بیتوته
12jav.net