دستور پخت شولی یزدی؛ یک غذای پرطرفدار
شولی یزدی غذایی بسیار خوشمزه است. طرز تهیه کامل آن را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -شولی یزدی از جمله غذاهای محلی و سنتی است که در همه جای ایران طرفداران زیادی دارد. دستور پخت این غذای لذیذ را به نقل از روزنامه خراسان بخوانید:
مواد لازم برای شولی یزدی
اسفناج -۵۰۰ گرم
شوید -۵۰۰ گرم
چغندر بزرگ -۲ عدد
عدس – یک دوم لیوان
آرد گندم -یک لیوان
پیاز متوسط -۲ عدد
نمک ، فلفل و زرد چوبه - به مقدار لازم
روغن - به مقدار لازم
سرکه - به مقدار لازم
طرز تهیه شولی یزدی
1- ابتدا چغندرها را پوست می کنیم و یکی از آنها را رنده و دیگری را مکعبی خرد می کنیم و با مقداری آب روی شعله می گذاریم تا نیم پز شود. بعد از نیم پز شدن، عدس و سبزی خردشده را به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا کاملا بپزد.
بیشتر بخوانید: آش مصطفی را چه طور درست می کنند
2- بعد از آماده کردن پیاز داغ به آن فلفل و زردچوبه اضافه می کنیم . نعناع را به پیاز داغ می افزاییم و بلافاصله شعله را خاموش می کنیم .
3- به آرد حدود چهار لیوان آب اضافه و کاملا مخلوط می کنیم تا یکدست شود و گلوله نشود. بعد از پختن سبزیجات آرد مخلوط با آب را کم کم به شولی در حال جوشیدن می افزاییم و مرتب هم می زنیم تا آرد ته نگیرد و خامی آن گرفته شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آبگوشت شیرازی؛ یخنی نخود
4- اگر آش خیلی غلیظ شد باز هم آب به آن اضافه می کنیم تا غلظت آن چیزی شبیه سوپ شود سپس پیاز داغ و سرکه را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا چند قل بزند تا بوی تند سرکه کم شود.
5- می توانید به عنوان چاشنی به آن کمی شکر اضافه کنید. مقدار سرکه و شکر سلیقه ای است.
12jav.net