چوروس چیست و آن را چه طور درست میکنند
طرز تهیه کامل چوروس، این دسر اسپانیایی خوشمزه را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین-چوروس یک دسر بسیار خوشمزه اسپانیایی است که میتوانید برای مهمانیهای خود آن را در خانه تهیه کنید. این دسر خیلی شبیه به بامیه خودمان است البته شهد ندارد. طرز تهیه چوروس را در زیر به نقل از ایرنا زندگی بخوانید:
مواد لازم برای درست کردن چوروس
شکر قهوهای: ۲ قاشق غذا خوری
نمک: نصف قاشق غذا خوری
مارگارین یا کره: یک سوم فنجان
آرد: ۱ فنجان
تخم مرغ بزرگ: ۲ عدد
عصاره وانیل: ۱ قاشق چای خوری
شکر: یک چهارم فنجان
دارچین: ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه و دستور پخت چوروس
۱. ابتدا کره، شکر قهوهای، نمک و یک فنجان آب را در تابهای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شده و مواد شروع به جوشیدن کند.
بیشتر بخوانید: ترایفل چیست + طرز تهیه چند نوع ترایفل خوشمزه
۲. تابه را از روی حرارت بردارید و آرد را بیافزایید و با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید تا خمیری یکدست درست شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل پاناکوتا؛ دسر ایتالیایی مناسب برای مهمانیها
۳. دو عدد تخم مرغ را در ظرفی دیگر بشکنید و هم بزنید تا باز شود، وانیل را افزوده و مخلوط کنید. سپس به خمیر افزوده و خوب ورز دهید تا به خورد آن برود.
۴. خمیر را داخل قیف بریزید، سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را به شکلهای دلخواه داخل سینی بریزید.
بیشتر بخوانید: چطور ژله را قالب بزنیم که نشکند
۵. بامیهها را برای ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فری که با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم شده بپزید، بعد از اینکه بامیهها پف کردند برای چند دقیقه گریل را روشن کنید تا برشته شوند.
۶. در این فاصله دارچین و پودر شکر را با هم مخلوط کرده و در ظرفی بریزید، بامیه ها را از فر خارج کرده و در این مخلوط بغلطانید و سرو کنید.
12jav.net