2020/05/27
۱۳۹۹ چهارشنبه ۷ خرداد
طرز تهیه دسر تیرامیسو ایتالیایی  و نحوه سرو

طرز تهیه دسر تیرامیسو ایتالیایی و نحوه سرو

تیرامیسو یک دسر اییالیایی بسیار لذیذ و آسان است اما درست کردن آن زمان بر است برای اینکه بدانید تیرامیسو را چطور باید تهیه کنید مطلب زیر را بخوانید.

دوات آنلاینتیرامیسو یک شیرینی و دسر ایتالیایی و مدرن است که طرفداران بسیاری دارد. هرچند تیرامیسو دسر سختی نیست اما زمان زیادی برای تهیه آن لازم است.

تیرامیسو دسر ایتالیایی

ارزش غذایی و میزان کالری تیرامیسو

تیرامیسو مشخصا حاوی شکر است ، پس خوب نیست مقدار زیادی از آن را بخورید. شما هم می توانید عسل را جایگزین شکر کنید، اما این به خودتان بستگی دارد. شکلات، باید همیشه شکلات تیره باشد

یک تکه از تیرامیسو ( 147 گرم ) کالری دارد.

409 کالری ( 25 درصد از مقدار توصیه شده روزانه

مقدار قابل توجهی چربی و کربوهیدرات

31.67 گرم چربی

42.47 گرم کربوهیدرات

8.3 گرم پروتئین

تیرامیسو یک دسر پرکالری است

مواد اولیه  ترامیسو 

پنیر ماسکار ؛ پونه ؛ قهوه و پودر کاکائو است. البته، تیرامیسو نیز می تواند با انواع دیگر پنیرها ( تا زمانی که تازه هستند و بافت خامه ای دارند) بسکویت لیدی فینگر و دیگر انواع بسکویت درست شود. قسمت مهم این دسر قهوه تیره کاملا قوی است تا طعم خوبی داشته باشد.

 

بیشتر بخوانید: چطور ژله را قالب بزنیم که نشکند

 

مواد تیرامیسو زیر برای شش نفر کافی است . اگر تعداد بیشتری مهمان دارید می توانید مواد را دو برابر کنید.

4 عدد تخم مرغ ( 240 گرم )

نصف فنجان شکر ( 100 گرم )

سه چهارم فنجان قهوه ( 180 میلی لیتر )

پودر کاکائو ( برای چشیدن )

4 پیمانه پنیر ماسکارپونه( 400 گرم )

2 فنجان شکلات تیره رنده شده ( 200 گرم )

1 بسته بزرگ بسکویت لیدی فینگر( 200 گرم )

 

طرز تهیه تیرامیسو ساده

درست کردن تیرامیسو به قدری صبر نیاز دارید چون حدود یک ساعت طول می کشد.

180 میلی لیتر قهوه درست کنید و بگذارید سرد شود.

سفیده تخم مرغ را بزنید تا پف کند و کنار بگذارید.

در کاسه ای بزرگ دیگر، 4 زرده تخم با قند را تا زمانی که بافت فومی بدست بیاید ، بزنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ماست و خیار قالبی بسیار شیک و مجلسی

 

به تدریج پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و به آرامی آن را تا زمان یکنواخت شدن بزنید.

سفیده تخم مرغ را اولین قدم به آن اضافه کنید و با کفگیر هم بزنید.

یک لایه از بسکویت لیدی فینگر را در کف ظرف مستطیل شکل بچینید و آن ها را با قهوه خیس کنید.

روی بیسکویت را یک لایه کرم ماسکارپونه بپوشانید و نیمی از شکلات رنده شده را روی آن بریزید.

 

بیشتر بخوانید: ترایفل چیست + طرز تهیه چند نوع ترایفل خوشمزه

 

سپس یک لایه دیگر از بسکویت لیدی فینگر را اضافه کنید، آن ها را با قهوه خیس کنید ، و یک لایه دیگر از کرم ماسکارپونه را به شکلات رنده شده اضافه کنید.

در آخر، روی آن پودر کاکائو بریزید و بگذارید سه ساعت در یخچال بماند البته اگر یک شب بماند بهتر است به طوری که مزه مواد با هم ترکیب شوند .

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.