2025/12/13
۱۴۰۴ شنبه ۲۳ آذر
اعتراف به قتل بعد از 6 سال؛ عذاب وجدان یا توهم

اعتراف به قتل بعد از 6 سال؛ عذاب وجدان یا توهم

در این مدت به خاطر مصرف مواد مخدر خیلی اذیت شدم و بسیاری از دفعات که برای تهیه مواد به شهریار می‌رفتم پیاده به تهران می‌امدم و یا پیاده از تهران بی‌هدف به راه می‌افتادم که یکبار از قم سر درآوردم

دوات آنلاین-زن جوانی که با مراجعه به کلانتری به ارتکاب قتل در سال 90 اعتراف کرده بود در جلسه بازپرسی با انکار اعترافات اولیه خود مدعی شد گفته‌هایش بر اثر توهم ناشی از مصرف موادمخدر بوده است.

ساعت 30 دقیقه بامداد دیروز زن جوانی با مراجعه به ماموران کلانتری 132 نبرد مدعی شد که در سال 90 فروشنده مواد را که قصد تجاوز به او را داشت با ضربه چوب به قتل رسانده است.

این زن در تشریح نحوه قتل به ماموران کلانتری گفت: آن روز من برای تهیه مواد مصرفی خود به شهریار رفته بودم و در خانه فروشنده بعد از خرید مواد برای مصرف به زیر زمین رفتم. در زیر زمین بودم که ناگهان احساس کردم فروشنده مواد که کاوه نام داشت با قصد تجاوز به سمت من می‌آید، من هم برای دفاع از خودم چوبی را که آنجا بود برداشتم وضربه‌ای به سر او زدم و بعد هم فرار کردم. بعد از بیرون آمدن هم در گوشه‌ای موادم را مصرف کردم و سراغ کار خودم رفتم،اما الان برای اعتراف به آن قتل به کلانتری آمده‌ام.

به این ترتیب ماموران کلانتری132 نبرد با بازپرس کشیک قتل که در آن ساعت بازپرس مدیرروستا عهده‌دار این مسولیت بود تماس گرفتند. او پس از صدور دستور بازداشت زن جوان از ماموران خواست درمورد ادعای این زن تحقیق کنند و در اولین فرصت اداری او و نتیجه تحقیقات را به شعبه ششم دادسرای جنایی تهران بیاورند تا شخصا از این زن تحقیق کند.

صبح دیروز این زن 34 ساله در حالی در برابر بازپرس محسن مدیر روستا در شعبه ششم دادسرای جنایی تهران نشست که نتیجه تحقیقات ادعای او را تایید می‌کرد. در تحقیقات مشخص شد در تاریخ 6 تیر ماه سال 90 مفقود شدن مردی با مشخصاتی که زن جوان داده است گزارش و پس از سه روز نیز جسد مرد در مکانی شبیه جایی که زن جوان در ادعای خود مطرح کرده پیدا شده بود. در تحقیقات مشخص شد جسد این مرد در شهرک جعفری در حوالی شهریار پیدا شده است.

زن جوان زمانی که از سوی بازپرس جنایی در مورد این قتل مورد سوال قرار گرفت اعترافات چند ساعت قبل خود را تکذیب کرد و گفت: من تحت تاثیر موادمخدر این حرفها را زده‌ام، من 12 سال است که موادمخدر مصرف می‌کنم. تا چهار سال پیش با همسرم زندگی می‌کردم اما از 4 سال پیش بعد از طلاق تنها زندگی می‌کنم و دختر شش ساله‌ام با همسر سابقم زندگی می‌کند. تا دو سال پیش هم آرایشگاه داشتم اما وقتی مقدار مصرفم زیاد شد دیگر نتوانستم به کار ادامه دهم. در این مدت هم خیلی اذیت شدم و دیشب هم یک صدایی در سرم می‌شنیدم برای همین به کلانتری رفتم و آن حرفها را زدم، اما من در مرگ کاوه هیچ دخالتی نداشتم.

در جلسه بازپرسی روز گذشته زن جوان مدعی شد حالش خراب است و هر لحظه ممکن است بمیرد، به همین خاطر بازپرس مدیر روستا دستور حضور امدادگران اورژانس برای معاینه زن جوان را داد. امدادگران اورژانس تهران پس رسیدن به شعبه ششم بازپرسی بلافاصله زن جوان را معاینه کردند وبا تایید ادعای او در مورد تپش قلب گفتند:‌این حالت او ناشی از مصرف زیاد مواد مخدر نیست و اقدام اورژانسی نیاز ندارد اما بهتر است در آینده به پزشک متخصص مراجعه کند.

پس از آن زن جوان گفت: در این مدت به خاطر مصرف مواد مخدر خیلی اذیت شدم و بسیاری از دفعات که برای تهیه مواد به شهریار می‌رفتم پیاده به تهران می‌امدم و یا پیاده از تهران بی‌هدف به راه می‌افتادم که یکبار از قم سر درآوردم و یکبار هم از سلماس، الان هم قتل را قبول ندارم و رفتارم دست خودم نیست گاهی در خیابان عریان می‌شوم و رفتار عجیب و غریب از این دست زیاد می‌کنم.

در نهایت بازپرس مدیرروستا پس از شنیدن و ثبت اظهارات زن جوان با قرار عدم صلاحیت او را به دادسرای ملارد فرستاد.

12jav.net

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.