2020/05/27
۱۳۹۹ چهارشنبه ۷ خرداد
فرنی با آرد برنج؛ دستور پخت کامل

فرنی با آرد برنج؛ دستور پخت کامل

تمام فوت و فن‌هایی که برای درست کردن فرنی با آرد برنج باید بدانید در این مطلب آمده است.

دوات آنلاین-فرنی دسری پرطرفدار است که آن را با نشاسه، آرد گندم یا آرد برنج درست می‌کنند. طرز تهیه فرنی با آرد برنج را به قنل از ایرنا بخوانید:

 

مواد لازم برای تهیه فرنی

شیر: ۴ لیوان

آرد برنج: ۴ قاشق غذاخوری سرپر

شکر: ۴ قاشق غذاخوری

آب: نصف استکان

گلاب: نصف استکان

هل سائیده شده و پودر شده: نصف قاشق چایخوری

زعفران دم کرده: ۱ قاشق مرباخوری برای تزیین

دارچین و خلال پسته: برای تزیین

دستور پخت فرنی را بخوانید

طرز تهیه و دستور پخت فرنی با آرد برنج

۱.  ابتدا شیر سرد را با لیوان‌های دسته‌دار که در تمامی خانه‌ها یافت می‌شود در قابلمه مورد نظر بریزید.

 

بیشتر بخوانید: چگونه شله زرد درست کنیم

 

۲.  سپس آرد برنج را به همراه آب، شکر و هل اضافه کنید و کاملاً هم بزنید تا آرد و شکر در شیر سرد حل شوند. مواد مخلوط شده را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتباً هم زنید اگر لحظاتی هم زدن را متوقف کنید، باعث می‌شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود.

 

بیشتر بخوانید: چطور ژله را قالب بزنیم که نشکند

 

۳.  پس مرتباً به هم زنید تا کمی غلیظ شود. بعد گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا قوام و غلظت لازم برای فرنی به دست آید. فرنی را بایستی سریع در کاسه‌های کوچکی که از قبل آماده کرده‌اید، بریزید. دقت داشته باشید که در هنگام سرد شدن کمی سفت‌تر می‌شود. پس وقتی از روی حرارت برمی‌دارید نه سفت و نه شل باشد.

 

فوت و فن‌هایی که برای تهیه فرنی باید بدانید

- فرنی را بعد از آماده شدن حتما در محیط آشپز خانه خنک کنید و بعد داخل یخچال قرار دهید تا فرنی آب نیندازد.

 

- بجای شکر و پودر قند می‌توانید از عسل یا شیرین‌کننده‌های طبیعی دیگر استفاده کنید.

 

- اگر دوست داشته باشید فرنی شما زعفرانی یا شکلاتی شود هنگام اضافه کردن آرد به آن کمی زعفران یا پود کاکائو اضافه کنید.

 

- آرد برنج را حتما با شیر سرد حل کنید تا گلوله گلوله نشود.

 

- در طول درست شدن فرنی حرارت باید همواره کم باشد و فرنی مدام هم زده شود.

 

- برای تزیین فرنی می‌توانید از دارچین، گل سرخ ، خلال پسته، بادام، کنجد یا هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.