2024/05/23
۱۴۰۳ پنج شنبه ۳ خرداد
طرز تهیه ماقوت مشهدی با شیر چگونه است

طرز تهیه ماقوت مشهدی با شیر چگونه است

ماقوت از جمله شیرینی های مشهدی است که در ماه رمضان برای افطار بسیار مناسب است.

دوات آنلاین -یکی از شیرینی های مشهدی که بسیار معروف است و در سراسر کشور آن را درست می کنند و به ویژه در ماه مبارک رمضان برای افطار بسیار مناسب است ماقوت است که روش های تهیه متفاوتی دارد و شما می توانید دستور پخت آن با شیر را در ادامه بخوانید.

 

مواد مورد نیاز برای ماقوت

به نوشته ایران بانو شما برای درست کردن این دسر مشهدی ابتدا باید مواد زیر را آماده کنید:

مواد لازم:

نشاسته: ۱ پیمانه

شیر: ۱ پیمانه

گلاب: ۳ پیمانه

آب: ۴ پیمانه

شکر: ۲ پیمانه

کره: ۲۵ گرم

پودر هل: ۱ قاشق چای خوری

خلال بادام به مقدار نیاز

زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار لازم

ماقوت با شیر را چطور درست می کنند

دستور پخت ماقوت با شیر

ابتدا نشاسته را با شیر سرد و آب خوب حل کنید. هل و شکر را هم اضافه کره، مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شده و مخلوط گرم شود.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لیگمات ساده با ماست

 

سپس گلاب، زعفران دم کرده و کره را هم اضافه کرده، خوب و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و گلوله نشود.

 

 توجه داشته باشید که گلاب را در انتهای کار بریزید تا عطر خودش را از دست ندهد.

 

در همین زمینه: طرز تهیه پکوره زاهدانی

 

مواد کم کم رو به سفت شدن می‌رود. کمی از خلال بادام‌ها را به ماقوت اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا ماقوت به غلظت ماست برسد.

 

سپس در ظرف سرو ریخته و تزیین کنید.

 

نکته مهم: برای قالبی کردن این دسر من مواد رو ریختم توی قالب ۴۰ دقیقه توی یخچال گذاشتم وبعد برگردوندم. یا میتونید بعد آماده شدن در ظرف بریزید و میل کنید.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.