2024/07/20
۱۴۰۳ شنبه ۳۰ تير
ترفندهایی برای سرخ کردن بهتر انواع غذا

ترفندهایی برای سرخ کردن بهتر انواع غذا

غذاها را چطور سرخ کنیم که خوشمزه تر شوند؟

دوات آنلاین -سرخ کردن غذا ذر نگاه اول کار ساده ای است اما همین کار فوت و فن ها و ترفندهای خاص خودش را دارد.

 

برای اینکه غذای شما بهتر سرخ شود و خوشمزه تر شود بهتر است از ترفندهایی که در ادامه به نقل از خراسان آماده است استفاده کنید:

 

داغ کردن روغن

1-روغن را تا حد دمای مطلوب سرخ کردن که ۱۹۰ درجه سانتی گراد است، داغ کنید، نه بیشتر و نه کمتر.

 

۲ -سطح ماده غذایی را قبل از سرخ کردن آن، با یک لایه خمیر بپوشانید. این کار باعث می شود که روغن به داخل غذا نفوذ نکند و خیلی چرب نشود. در این حالت غذا با حرارت غیرمستقیم خواهد پخت.

 

بیشتر بخوانید: راه حل کش آمدن پنیر پیتزا چیست

 

۳ -اگر روغن به اندازه کافی داغ نشود، سریع به داخل ماده غذایی نفوذ و آن را چرب می کند.

 

۴ -اگر روغن خیلی داغ شود، قبل از این که ماده غذایی به اندازه کافی بپزد، سطح آن خواهد سوخت.

بهترین فوت و فن ها برای سرخ کردن غذا

نمک در غذای سرخ کردنی

۵ -قبل از سرخ شدن غذا به آن نمک نزنید، زیرا نمک آب موجود در ماده غذایی را بیرون می کشد، در نتیجه وقتی ماده غذایی را در روغن داغ قرار دهید، روغن داغ به اطراف می پاشد.

 

همچنین نمک، نقطه دود روغن را کاهش می دهد، در نتیجه روغن سریع تر تجزیه می‌شود. بعد از سرخ کردن غذا و هنگام خوردن، به آن نمک بزنید.

 

روش استفاده از ماهیتابه

۶ -اگر ماده غذایی را شسته اید یا آب دارد، مثل خلال سیب زمینی یا بادمجان، قبل از سرخ کردن کاملاً آن را خشک کنید ، در غیر این صورت روغن به اطراف می پاشد.

 

در همین زمینه: ترفندی ساده برای مزه دار کردن مرغ

 

۷ -موقع سرخ کردن ماده غذایی، یک جا مقدار زیادی از آن را در ماهیتابه نریزید، چون این کار دمای روغن را کاهش می دهد و غذا دیرتر سرخ می شود.

 

۸ -به مقدار کافی روغن در ماهیتابه بریزید، نه کم و نه زیاد.

 

۹ -قبل از سرخ کردن غذا، ابتدا روغن را به میزان ۷ تا ۸ درجه بیشتر از دمای مطلوب سرخ کردن، حرارت دهید، ولی بیشتر از این مقدار نشود، زیرا ساختمان مولکولی روغن را خراب می کند.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.