راه حل کش آمدن پنیر پیتزا چیست
پنیر پیتزای شما کش نمی آید؟ باید علت آن را بدانید و بعد سرhغ ترفندهایی که در این مطلب ذکر شده بروید تا مشکل را حل کنید.
دوات آنلاین -پنیر پیتزاهای بیرون حسابی کش می آیند اما وقتی آن را در خانه درست می کنیم انگار نه انگار. دلیل کش نیامدن پنیر چیست و چگونه می توانیم ما هم آن را مثل فست فودها درست کنیم؟
دلیل کش نیامدن پنیر پیتزا
برای کش نیامدن پنیر پیتزا دلایل زیادی وجود دارد که مهمترین آن مربوط به فرآیند تولید آن است. اینکه یک پنیر، خوب کش بیاید یا نه، ارتباط مستقیمی به روش تولید و مدت زمان پخت آن دارد. در واقع اگر پروسه تولید پنیر به درستی طی شود، کیفیت آن بالا رفته و در اصطلاح بیشتر کش می آید.
درواقع علت اصلی که موجب می شود پنیر پیتزای شما در خانه کش نیاید استفاده از برندهای متفرقه، بی کیفیت و ارزان است. پس در وهله اول پنیر برندهای معتبر را بخرید. همچنین یادتان باشد پنیر موزارلا نسبت به سایر پنیرها بیشتر کش میآید بنابرین اگر میخواهید پیتزای کشداری داشته باشید میتوانید از این پنیر استفاده کنید اما به این نکته توجه داشته باشید که این پنیر عطر و طعم خاصی ندارد پس بهتر است آن را با پنیرهای دیگری مثل پنیر گودا ترکیب کنید. و اما راه حل های دیگر چیست؟
یخ پنیر پیتزا باید آب شود
میدانیم که پنیر پیتزا را باید در فریزر نگهداری کرد. اما هیچ چیز به اندازه یک پنیر یخ زده نمیتواند پیتزای شما را بدون حالت کشسانی کند. چند ساعت قبل از درست کردن پیتزا، پنیر آن را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید از حالت یخزدگی خارج شود. بعد از آب شدن یخ پنیر پیتزا آن را بر روی خمیری که سس زده اید؛ بپاشید.
داغ کردن فر، یک ترفند مهم
برای درست کردن یک پیتزای خوشمزه خانگی بهتر است فر را از قبل داغ کنید. برای این کار آن را در این مرحله که در حال آماده کردن مواد پیتزا هستید؛ انجام دهید. پس دست به کار شوید و فر را روی دمای ۲۷۵ درجه سانتی گراد بگذارید تا داغ شود.
فیلم: آموزش پخت پیتزای خانگی بدون فر
مراقب باشید اگر پنیر بیش از حد در معرض حرارت قرار بگیرد، خشک میشود و به اندازه کافی کش نمیآید!بنابراین یکی از مهمترین عوامل کشدار شدن پنیر مدت زمان قرار گرفتن آن در فر است. اینکه پنیر در چه دمایی ذوب میشود تاثیر مستقیم در کشدار شدن آن دارد.
بنابراین صبر کنید تا روی پنیر زرد و طلایی و یا به سمت قهوهای شدن برود و بعد آن را از فر دربیاورید.
چگونه پنیر پیتزا را به مواد اولیه اضافه کنیم
برای تهیه پیتزا همیشه ابتدا روی خمیر را با سس و پنیر بپوشانید تا مواد روی خمیر بچسبند.بعد از اینکه مواد را روی خمیر ریختید مجدد کمی پنیر روی مواد بریزید و پیتزا را داخل فر بگذارید.
۵ دقیقه آخر پیتزا را از فر خارج کنید و مجددا روی آن پنیر بریزید و داخل فر قرار دهید. این پنیری که در انتها میریزید موجب بیشتر کشدار شدن آن میشود.
استفاده از کره و آب برای کشدار شدن پنیر پیتزا
همین که مواد را روی پیتزا ریختید یک لایه پنیر گودا و یک لایه موزارلا و یا از پنیرهای رنده شده ترکیب این دو روی پیتزا بپاشید. در مرحله آخر مقداری کره روی پنیر رنده کنید تا پنیر درون فر مرطوب بماند و بهتر کش بیاید.
حتما بخوانید: فوت و فن های خوشمزه تر شدن لازانیا
همچنین فراموش نکنید با اسپری آب سرد دوباره پنیر سطح بالایی را اسپری کنید تا رطوبت بیشتری درون پنیر باقی بماند.
تاثیر مقدار مواد بر کش آمدن پنیر
وقتی روی پیتزا را با ورقههای بزرگ کالباس یا حلقههای بزرگ گوجه فرنگی میپوشانید، حرارت کافی به پنیر نمیرسد به همین خاطر پنیر پیتزا به طور یکسان در سطح پیتزا باز نمیشود و به اندازه کافی کش نمیآید.پس برای کش آمدن بیشتر پنیر، مواد پیتزا را به قطعات کوچک تقسیم کنید و صرفاً به مقدار کم روی نان پیتزا بچینید. بنابراین ریختن مواد کمتر مساوی است با کش آمدن بهتر پنیر پیتزا.
از 2 نوع پنیر استفاده کنید
اگر برای تهیه پیتزا از ۲ نوع پنیر استفاده کنید در نهایت پیتزا کشدارتر و خوشمزهتر میشود برای این کار وقتی پیتزا نیم پز شد یا تقریبا ۵ دقیقه قبل از پخت کامل پیتزا آن را از فر بیرون بیاورید و ترکیب دو پنیر را روی آن بریزید در این حالت پنیر حسابی کش میآید.
منابع: اقتصاد آنلاین - ایمنا
12jav.net