2023/02/06
۱۴۰۱ دوشنبه ۱۷ بهمن
طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمکش برای مهمانی

طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمکش برای مهمانی

سالاد اندونزی یک پیش غذای مجلسی مناسب برای مهمانی های شما است.

دوات آنلاین -سالاد اندونزی را می توانید در مهمانی های خود به عنوان پیش غذا تدارک ببینید. استفاده از کشمش در این سالاد آن را بسیار خوشمزه می کند.

 

مواد لازم برای سالاد اندونزی

به نوشته خراسان شما برای تهیه درست کردن سالاد اندونزی مجلسی ابتدا باید مواد زیر را آماده کنید: 

کلم قرمز: (خرد شده)یک فنجان

کلم سفید: یک فنجان

کالباس: نصف فنجان

ذرت : نصف فنجان

نخودفرنگی: نصف فنجان

سس مایونز: نصف فنجان

خیار:4 عدد

هویج: 2 عدد

کشمش پلویی: به مقدار لازم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

آب لیمو: به مقدار لازم

روش درست کردن سالاد اندونزی برای مهمانی را یاد بگیرید

روش درست کردن سالاد اندونزی مجلسی

1-کلم سفید و قرمز را به صورت نازک برش دهید و درون کاسه‌ای بزرگ بریزید.همین ‌جا می‌توانید کالباس را به صورت رشته‌ای خرد کنید و کنار بگذارید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد ماکارونی ساده و سریع

 

2-در ادامه، ذرت و نخود فرنگی  را با آب و نمک جداگانه بپزید تا برای استفاده در سالاد آماده شوند.

 

3-هویج خام را رشته رشته رنده ‌کنید  حتی می‌توانید هویج را بپزید و سپس نازک و رشته‌ای خرد کنید.

 

4-خیارها را رشته‌ای، نازک برش دهید و آن را به همراه هویج، کالباس، نخود و ذرت به کاسه کلم اضافه کنید.

 

در همین زمینه: طرز تهیه سالاد سیب زمینی با ژامبون

 

5-بعد از تهیه مواد اولیه سالاد باید سس آن را آماده کنید. برای این کار سس مایونز را به همراه نمک و فلفل داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید. بعد از آن ‌که خوب با یکدیگر ترکیب شدند، آب‌لیمو را به سس اضافه کنید و هم بزنید.

 

6-سس را به سالاد اضافه و آرام با یکدیگر مخلوط کنید، اما مراقب باشید که مواد خرد نشوند. در پایان می‌توانید سالاد اندونزی را با کشمش تزیین کنید و اجازه دهید دو ساعت در یخچال بماند تا مواد طعم خوبی  به خود بگیرند.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.