2023/02/02
۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۳ بهمن
طرز تهیه حلیم مشهدی چگونه است

طرز تهیه حلیم مشهدی چگونه است

مشهدی ها حلیم را عالی درست می کنند و حسابی کش دار و خوشمزه می شود. دستور پخت آن را در اینجا یاد بگیرید.

دوات آنلاین -پختن حلیم در خانه کار زمانبری است اما به زحمتش می ارزد. بهترین نوع این صبحانه عالی حلیم مشدی است که کش دار و لذیذ می شود. فوت و فن تهیه آن را در ادامه بخوانید.

 

مواد لازم برای حلیم مهشدی

به نوشته بیتوته شما برای درست کردن حلیم مشهدی در خانه به سبک رستورانی و بازاری به مواد زیر نیاز دارید.

گوشت ران گوسفند یا نرمه گوساله 250 گرم

بلغور گندم 500 گرم

نمک، دارچین، شکر، روغن کرمانشاهی به مقدار لازم

حلیم مشهدی را چطور درست می کنند

دستور پخت حلیم مشهدی

برای پخت حلیم نیشابور، در ابتدا گوشت را با کمی نمک بگذارید تا کاملا بپزد. در حین پخت گوشت کف گوشت را مرتب بگیرید. بلغور گندم را پاک کرده و بشویید و در قابلمه ای جداگانه آن را با حدود ۱۰ تا ۱۲ پیمانه آب قرار بدهید و بگذارید تا بلغور کاملا پخته شود.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت عدسی مجلسی و لعاب دار

 

بلغور در حال جوش سنگین است و مدام ته نشین می شود به همین دلیل بهتر است چند دقیقه یکبار بهم بزنید که به ته قابلمه نچسبد بعد از اینکه کاملاً از پخت بلغور مطمئن شدید و کاملا نرم شده بود در یک سبد بزرگ که دندانه های آن زیاد هم ریز نباشد بلغور را صاف کنید و با پشت کفگیر و کمی آبجوش کمک کنید تا بلغورها کاملا صاف شده و کمی دانه بلغور باقی بماند مجدداً مقداری دیگر آبجوش روی بلغور بریزید که دیگر لعابی در آن باقی نماند البته آبجوش را خیلی کم استفاده کنید.

 

بعد قابلمه را مجدد روی شعله بگذارید و گوشت پخته شده را با کمک دو عدد چنگال ریش ریش کرده و داخل بلغور صاف شده بریزید. زیر شعله را متوسط کنید و نمک حلیم را به آن اضافه کرده و مدام تا جا افتادن حلیم با قاشق چوبی به هم بزنید. بعد از آماده شدن سریع داخل ظرف های مورد نظر بکشید و با سلیقه خود با روغن محلی و شکر و دارچین تزیین کنید.

روش پخت حلیم مشهدی چگونه است

راه حل زود پختن حلیم

در بیشتر مناطق برای تهیه حلیم از گندم پوست کنده استفاده می کنند اما اگر گندم پوست کنده در دسترس ندارید می توانید گندم با پوست استفاده کنید و بعد از جوشاندن و نرم شدن گندم آن را از یک آبکش رد کنید تا پوست های آن کاملا گرفته شود.

 

در همین زمینه: فوت و فن پختن آش رشته برای نفرات زیاد

 

اگر عجله دارید می توانید حلیم گندم را داخل زودپز بپزید. با این تفاوت که همه مواد را با هم داخل زودپز بریزید و زمانی که جوش آمد مقداری روغن روی آن بریزید و زیر آن را روشن کنید مدت پخت بستگی به زودپزتان دارد یک الی دو ساعت می پزد و در آخر داخل مخلوط کن آن را میکس کنید.

 

می توانید گوشت را با پیاز جدا بپزید و در آخر به گندم ها اضافه کنید و بعد میکس کنید. برای پخت حلیم گندم از گوشت های دیگر مانند گوشت مرغ، بوقلمون و ... هم می توان استفاده کرد.

 

برای درست کردن حلیم بهتر است از گوشت با دنبه استفاده کنید. برای طرز تهیه حلیم نذری، از گوشت گوسفندی با دنبه استفاده می شود. و به همین روش ولی با مقدار بیشتر و زمان پخت بیشتر تا کاملا بپزد و خوب له شود.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.