طرز تهیه امگشت؛ غذای دریایی جنوبی
امگشت پلو یکی از غذاهای خوشمزه خوزستانی است که دستور پخت آن را می توانید در اینجا یاد بگیرید.
دوات آنلاین -یکی از غذاهای دریایی که خوزستانی ها آن را خیلی عالی درست می کنند و از غذاهای محلی شان محسوب می شود امگشت پلو است که البته شما می توانید در آن به جای ماهی از مرغ استفاده کنید.
مواد لازم برای امگشت پلو
به نوشته ایرنا این غذای جنوبی را با مواد زیر تهیه می کنند:
برنج ۴ پیمانه
ماهی قباد ۵۰۰ گرم
سبزی پلویی (شوید و گشنیز) به مقدار لازم
فلفل و زردچوبه و نمک به مقدار لازم
کشمش یک پیمانه
پیاز درشت یک عدد
روغن ۲ قاشق غذاخوری
دستور پخت امگشت پلوی خوزستانی
در ابتدا برنج را به صورت چلو میپزیم، ولی ۵ الی ۷ دقیقه قبل از آبکش کردن آن، سبزی پلویی را به آب برنج اضافه میکنیم و بعد آن را آبکش میکنیم.
بیشتر بخوانید: جنوبی ها آش ارده را چطور درست می کنند
ماهی تازه و یا ماهی نمک سود شده (برای تهیه ماهی نمک سود شده، ماهی قباد تازه را بعد از تمیز کردن و شستن پراز نمک میکنند و به مدت یک روز در یخچال قرار میدهند و سپس از آن استفاده میکنند) را با کمی آب و زرد چوبه و ادویه مخصوص ماهی به مدت ۱۰ دقیقه میجوشانیم طوری که ماهی له نشود، ولی خیلی راحت از استخوان جدا شود.
سپس ماهی را آبکش میکنیم و میگذاریم تا خنک شود.
12jav.net