مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -سمبوسه خرمایی از میان وعده های مقوی و لذیذ جنوبی است که البته می توانید به عنوان غذای اصلی نیز میل کنید. فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم روش درست کردن آن را آموزش داده است.
خمیر باقلوا به تعداد لازم
کره یا روغن برای چرب کردن خمیر مقداری
خرما ۱۰۰ گرم چرخ شده
ارده ۲۰ گرم
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
پودر گل سرخ نصف قاشق چایخوری
پودر نارگیل یک چهارم پیمانه
عرق بیدمشک برای مرطوب کردن مواد میانی به مقدار لازم
مغز گردو خرد شده ۵۰ گرم
عسل
بیشتر بخوانید: چطور رنگینک ساده خرما را به سبک جنوبی ها درست کنیم
شکلات آب شده ۵۰ گرم
روغن ۲۰ گرم
کنجد ۲۰ گرم
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.